(aankomend) Binnendienstadviseur schadeverzekeringen (32-40 uur) te Amsterdam

Relatiebeheer/Advies
Noord-Holland
Verzekeringen
In overleg
23 maart 2023
Prinsengracht 255, 1016 GT Amsterdam, Nederland

Wij zoeken een enthousiaste collega die het leuk vindt om op termijn relaties te woord te staan en te adviseren op het gebied van schadeverzekeringen. De belangrijkste eigenschap waarover je moet beschikken, is de motivatie om toe te willen groeien naar de mooie functie van volwaardig binnendienstadviseur. Om er een succes van te maken ben je, naast dat je ondersteuning ontvangt van de collega’s, bereid tot volgen van de nodige vakopleidingen.

Tot het takenpakket behoort onder andere:

  • ondersteuning van de adviseurs,
  • het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden en
  • het voeren van telefonische contacten met relaties en verzekeraars

Wie zijn wij?

Driessen & Rappange Verzekeringen is een allround verzekeringsbedrijf gevestigd aan de levendige Prinsengracht in Amsterdam. Met 12 medewerkers adviseren en bemiddelen wij voor relaties. Daarbij hebben wij een huisvolmacht bedrijf en opereren wij als (inter-)nationale beursmakelaar. 
Groot in ‘klein’ zijn met vooral persoonlijke aandacht voor onze relaties, dat is waar wij voor staan en dat is wat onze relaties ook juist zo waarderen.
Wij vinden het belangrijk dat wij op alle adviesgebieden van dienst kunnen zijn. Op enkele deelgebieden, zoals hypotheek en pensioen, kiezen wij voor samenwerking met gespecialiseerde partners omdat dit in het belang is van onze relaties. Weten waar je staat en kwaliteit voorop stellen.
Naast een verzekeringsbedrijf voor de reguliere markt, waarbij wij zowel zakelijke als particuliere relaties bedienen, zijn wij ook marktleider op het gebied van luchtvaartverzekeringen.

Wie ben jij?

  • full-time beschikbaarheid is een pré
  • bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam
  • commerciële instelling en gevoel voor kwalitatief advies
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • HAVO werk- en denkniveau
  • in het bezit van of de bereidheid tot het behalen van WFT schade particulieren/zakelijk

Wat bieden wij?
Wij bieden je een marktconform salaris, een prettige en informele werkomgeving bij een financieel gezond bedrijf, alwaar je je snel thuis zult voelen. Verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en aanvullende verzekeringen.

Locatie
Amsterdam

Interesse?
Solliciteer direct via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature