Acceptant Aansprakelijkheid te regio Den Haag

Acceptant
Zuid-Holland
Verzekeringen
3500-4250
13 juni 2022
2585 CS Den Haag, Nederland

Word jij enthousiast van aansprakelijkheidsverzekeringen en ben je op de hoogte van alles wat daarbij komt kijken? Wil jij jezelf altijd blijven ontwikkelen en wil jij daarnaast werken bij een sociaal en informeel verzekeringsbedrijf in de regio Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als acceptant aansprakelijkheidsverzekeringen ben je verantwoordelijk voor het hele proces rondom aanvragen voor dit type verzekeringen.  Je beoordeelt risico’s, brengt offertes uit en denkt mee voor de beste verzekeringsoplossingen.Uiteraard werk je nauw samen met je collega's. 

Wie ben jij?
Jij hebt tenminste een aantal jaren gewerkt op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen. Je beschikt bij voorkeur over een juridische achtergrond en functioneert op HBO werk- en denkniveau. Je bent in bezit van WFT Schade Zakelijk. Tevens beschik je bij voorkeur over specialiste opleidingen (bijv. Assurantie A). Je hebt een pro-actieve houding en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Uiteraard ben je communicatief vaardig. 

Wie zijn wij?
Wij werken als partner van verzekeringsadviseur verspreid over heel Nederland en bieden niche maatwerk producten. Wij bieden onderscheidende verzekeringsproducten aan en houden altijd oog voor inovatie. Wij werken met een gezellig team van ongeveer 15 collega's vanuit Den Haag.


Wat bieden wij?
Een gevarieerde functie en een salaris, afhankelijk van je werkervaring, wat ligt tussen € 3500 en € 4250 bruto per maand. Daarnaast een 13e maand en een goed pensioen. Er zijn volop mogelijkheden om je zelf binnen dit bedrijf te ontwikkelen en er worden goede opleidingsmogelijkheden geboden. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Ook is er direct zicht op een vast contract en is er geregeld een gezelllig bedrijfsuitje. 

Locatie
Den Haag

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature