Acceptant Particuliere Verzekeringen (24-40 uur) te Hardinxveld-Giessendam

Functie
Acceptant
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2550-3550
Datum
13 september 2022
Locatie
3371 EP Hardinxveld-Giessendam, Nederland

Ben je een gedreven particuliere acceptant die niet terugdeinst voor uitdagingen. Dan zoeken wij jou om het team van Hollandia Assuradeuren te komen versterken.

Wat gaan je doen?
We heten je welkom in een hecht team binnen een informele gezonde, groeiende organisatie. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de particuliere volmacht portefeuille. Je accepteert risico’s, maakt maatwerk offertes. Je hebt oog voor detail en besteedt zorg aan jouw werkzaamheden.

Aangesloten kantoren kunnen ervan op aan dat wijzigingen goed worden doorgevoerd, polissen correct worden opgemaakt en dat de naverrekening goed wordt afgewikkeld. Je kent het productenpallet van onze volmachtgevers en weet ook hoe je een polis correct moet opmaken in ons administratiesysteem ANVA.

Wat vragen wij?
Je kan zowel in teamverband als zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. En in jouw werkzaamheden wordt verwacht dat je zelfstandig communiceert met het intermediairs en de diverse verzekeraars.

  • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van Wft Adviseur Schade Particulier of bereid deze te halen;
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring met schadeverzekeringen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met ANVA


Wat bieden wij?
Een marktconform salaris € 2550,- - € 3350,- 8% vakantiegeld en een pensioenregeling. Je hebt recht op 25 vakantiedagen (op fulltime basis), reiskostenvergoeding en wij vergoeden de opleidingskosten voor de benodigde WFT- of brancheopleidingen. Thuiswerkmogelijkheden in overleg. Ook bieden wij mogelijkheden voor het volgen van seminars en het behouden van jouw vakdiploma’s door middel van permanente educatie. Op termijn zijn er doorgroei mogelijkheden naar de functie zakelijk acceptant. 

Locatie
Hardinxveld-Giessendam

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature