Acceptant Schadeverzekeringen regio Voorburg (32-40 uur)

Functie
Acceptant
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
21 februari 2022
Locatie
2273 BP Voorburg, Nederland

Ben jij een acceptant schadeverzekeringen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Woon je in regio Den Haag, Voorburg? zie onze mogelijkheden!

Wat ga je doen?
Als acceptant schadeverzekeringen beoordeel je de verzekeringsaanvragen binnen de richtlijnen. Je stelt offertes op en voert nieuwe polissen in. Je verstuurt nota's en polissen en houdt klantgegevens up to date. Je voert mutaties door waar nodig.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse naverrekeningen en onderhoud je de contacten met adviseurs en klanten.

Wie zijn wij?
Wij zijn al jarenlang actief in een speciale branche en hebben hiervoor verzekeringsproducten ontwikkeld. Wij bieden zowel schade- als inkomensverzekeringen en hebben tot doel de ondernemer echt verder te helpen. Er wordt vanuit meerdere locaties gewerkt met een team van rond de 200 medewerkers. Voor ons kantoor in de regio Voorburg zijn wij op zoek naar een acceptant Schadeverzekeringen

Wie ben jij
Voor deze uitdagende baan zoeken wij een verzekeringstechnisch onderlegde kandidaat. Je hebt bovengenoemde ervaring opgedaan bij een volmachtkantoor of verzekeraar. Je bent in het bezit van het WFT Schade Particulier, Zakelijk en Basis.  En bij voorkeur heb je gewerkt met DIAS. 

Geboden wordt:
Een mooie (mogelijk) vaste uitdaging bij een gerenommeerd bedrijf.  Er zijn hier volop doorgroeimogelijkheden en je wordt gestimuleerd om er samen wat van te maken. Er zijn korte lijnen en er is ruimte voor initiatief. Je salaris is afhankelijk van de werkervaring en opleiding die je meebrengt. Maar het is marktconform, net als de secundaire voorwaarden.

Locatie:
Regio Voorburg

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature