Acceptant Volmacht 32-40 uur te Heerhugowaard

Functie
Acceptant
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
24 februari 2022
Locatie
1702 GA Heerhugowaard, Nederland

Heb je ervaring als acceptant van schadeverzekeringen en lijkt het je leuk om bij een groeiend bedrijf aan de slag te gaan? Bij De Waerdse Assuradeuren hebben we plek voor een schade acceptant.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de acceptatie van particuliere en zakelijke verzekeringen van de met ons samenwerkende tussenpersonen. Je bent hun aanspreekpunt, maakt offertes en zorgt voor de correcte verwerking van de verschillende verzekeringspakketten.

Wie zijn wij?
De Waerdse Assuradeuren, is een professionele serviceprovider en volmacht bedrijf in Heerhugowaard dat groot genoeg is om zwaardere bedrijfsmatige risico’s te behandelen, maar klein genoeg om persoonlijke aandacht aan zijn relaties te geven en maatwerk te leveren. We zijn op zoek naar een enthousiaste acceptant die ons team komt versterken.

Wie ben jij?
Jij hebt ervaring opgedaan als schade acceptant (particulier en zakelijk), het liefst binnen een volmacht bedrijf. Je bent in het bezit van het WFT Schade Particulier en Zakelijk. Ervaring met ANVA is een pré.

Daarnaast ben je een enthousiaste teamspeler die uitstekend zelfstandig kan werken. Je hebt inlevingsvermogen en je voelt je betrokken bij het bedrijf. Je bent een echte dienstverlener en kunt goed communiceren. Je bent flexibel en stressbestendig en voelt je verantwoordelijk voor onze klanten en het succes van ons bedrijf.

Wat bieden wij jou?
Uiteraard bieden we je een salaris die past bij je werkervaring en opleiding en kom je in een leuk team te werken. Je krijgt een veelzijdige functie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. En daarnaast een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen.

Locatie
Heerhugowaard

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature