Acceptant Volmacht Schadeverzekeringen (24-40 uur) te Veldhoven

Acceptant
Noord-Brabant
Verzekeringen
2500-3200
23 oktober 2022
5503 LS Veldhoven, Nederland

Als particulier acceptant behandel je aanvragen en wijzigingen van schadeverzekeringen van onze particuliere relaties. Je beoordeelt en accepteert aanvragen en wijzigingen van particuliere schadeverzekeringen

SlimM Verzekerd B.V. is een innovatief, efficiënt en kwalitatief hoogstaand volmachtbedrijf dat er op gericht is om het intermediair en haar adviseurs, efficiënter en marktgerichter te kunnen laten opereren. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt.

SlimM verzekerd B.V. is ondereel van KroonRaad B.V., waartoe ook de 5e franchiseorganisatie van Nederland binnen de financiële dienstverlening, Financieel Zeker, toebehoort, alsmede de hypotheekservicer RapidOffice.nl B.V..

SlimM Verzekerd is aangesloten bij het Centraal Volmacht Bedrijf en heeft volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de aangesloten assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij.

We zoeken:
Particulier Acceptant Volmacht  (met doorgroeimogelijkheid op termijn naar zakelijk)

Als particulier acceptant behandel je aanvragen en wijzigingen van schadeverzekeringen van onze particuliere relaties. Je beoordeelt en accepteert aanvragen en wijzigingen van particuliere schadeverzekeringen. Tot jouw taak behoort het beoordelen van risico’s, het bepalen van clausules en/of uitsluitingen en het toepassen daarvan met een goede motivering. Je overlegt met volmachtgevers en het contacten met tussenpersonen. En zorgt voor een goede verwerking en registratie van de informatie.


Wie ben jij?

  • Je hebt uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met verzekeringen voor de particuliere markt en bent in het bezit van minimaal het diploma WFT Basis en Schade Particulier.
  • Je hebt een servicegerichte instelling, kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en je kunt onder tijdsdruk de juiste beslissingen nemen.
  • Kennis van ANVA
  • Ervaring met AWI is een pré


Arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris
  • Een uitdagende baan met doorgroei mogelijk naar zakelijke acceptatie
  • Heel veel (werk-)plezier en een fijn team met collega’s!


Locatie
Veldhoven

Contactpersoon:
Herken jij je in dit profiel? Wil je onderdeel uitmaken van een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk worden gecombineerd met klantvriendelijkheid, deskundigheid en professionaliteit?

Solliciteer en informeer dan bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature