Functie
Acceptant
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
1 januari 2022
Locatie
1043 DK Amsterdam, Nederland

Ken jij de weg in de complexe wereld van Zorg-, Inkomensverzekeringen en de Sociale zekerheid? Kun jij helder communiceren en is organiseren jouw passie? Dan ben jij de acceptant Zorg en Inkomen die wij zoeken om het team bij Klap te komen versterken:

AL 165 JAAR DÉ SPECIALIST IN RISICOBEHEERSING 
Klap Verzekeringsmakelaar is een familiebedrijf dat al meer dan 165 jaar particuliere en zakelijke relaties adviseert op het gebied van verzekeringen.
Dat merkt u aan de persoonlijke adviezen met een juiste mix van preventie en verzekeren, tegen de voor u beste condities. Onze relaties waarderen ons niet voor niets met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,8 in 2019. Daar zijn wij trots op!

WAT DOE JE?
Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille en het opstellen van offertes. Je bent mede verantwoordelijk voor het onderbrengen van (verzekerings-)oplossingen in de volmacht van NLG. Daarnaast draag jij zorg voor het verwerken van taken uit handen van onze accountmanagers en consultants. Jij hebt oog voor detail en besteedt zorg aan jouw werkzaamheden. Klanten kunnen ervan op aan dat wijzigingen goed worden doorgevoerd, polissen correct worden opgemaakt, de uitkeringen op tijd plaatsvinden en dat de naverrekening goed wordt afgewikkeld. Jij speelt een belangrijke rol in het beheer van de contracten en de administratieve afwikkeling daarvan.
In jouw werkzaamheden wordt verwacht dat jij zelfstandig communiceert met relaties en leveranciers.

JIJ?
Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gerenommeerd kantoor? Dan ben je bij Klap aan het juiste adres. Jij hebt een paar jaar ervaring in de verzekeringsbranche in een vergelijkbare functie. Jij hebt ervaring met de producten collectieve zorg, ongevallen, verzuim- en inkomensverzekeringen. Jij kunt uitstekend overweg met alle Office toepassingen en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Jij beschikt over HBO werk en denkniveau en bent in het bezit van het WFT Basis. Ook beschik jij over WFT diploma inkomen en heb je ervaring met werken in ANVA.

Herken jij jezelf in de functie en het omschreven profiel? Dan komen wij graag met jou in contact.

WAT BIEDEN WIJ?
Een goed salaris, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Je hebt recht op 24 vakantie- en 4 ATV dagen (op fulltime basis), een interessante provisieregeling en personeelskorting bij het afsluiten van eigen verzekeringen. Voor woon-werkverkeer stellen wij een jaarabonnement openbaar vervoer ter beschikking. Wij vergoeden de opleidingskosten voor de benodigde WFT- of brancheopleidingen en, in overleg, voor niet-noodzakelijke opleidingen. Wij bieden mogelijkheden voor het volgen van seminars en congressen en het behouden van jouw vakdiploma’s door middel van permanente educatie. Je werkt in een modern en dynamisch kantoor naast Station Amsterdam Sloterdijk en bent verzekerd van een uitdagende baan. Verder kun je tweemaal per week genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch!

LOCATIE
Amsterdam

CONTACTPERSOON
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature