Accountmedewerker Zakelijk Internationale relaties te regio Amsterdam

Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Noord-Holland
Verzekeringen
2300-4650
1 november 2022
1081 JG Amsterdam, Nederland

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je veel internationale contacten hebt en bij kan dragen aan het beheren van risico's van groot zakelijke klanten? Wij komen graag in contact!

Wat ga je doen?
Binnen dit team van ongeveer 15 collega's fungeer je als spil tussen de (internationaal werkende) relaties, accountmanagers en de interne organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheren van een zakelijke portefeuille.  Je bereidt gesprekken voor en volgt de acties op die voortkomen na gesprekken met de relaties. Je werkt nauw samen met internationale partners en verzekeraars.

Wie zijn wij?
Wij zijn een specialist op het gebied van (zakelijk) risico-management. Wij werken vanuit regio Amsterdam en worden gewaardeerd om onze persoonlijke en betrokken manier van werken. Deze afdeling richt zich op internationale werkende bedrijven. Binnen deze afdeling worden speciale producten en diensten aangeboden om zakelijke risico’s te beheren.

Wie ben jij?
Jij werkt op HBO niveau en hebt ervaring opgedaan binnen de zakelijke verzekeringen. Je bent toe aan een vervolgstap richting de internationale markt. Je bent uiteraard in bezit van WFT Schade Zakelijk en bij voorkeur ook WFT Inkomen. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal vloeiend.  Verder ben je ambitieus en beschik je over organisatie talent en commercieel inzicht. 

Wat bieden wij?
Voldoende ruimte voor initiatief, creativiteit en groei! Je collega's zijn gezellig en er wordt gewerkt in een team!
Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Het salaris ligt tussen 2300 en 4650 euro bruto per maand afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Daarnaast worden er prima secundaire voorwaarden geboden, waaronder een 13e maand en een uitstekende pensioenregeling. Ook wordt gezamenlijk geluncht en is er een gezellige vrijdagmiddag borrel. 

Locatie:
Amsterdam

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature