Administratief/ Commercieel medewerker Assurantiekantoor (20 uur) te Hindeloopen

Com.ondersteunend, Administratief
Friesland
Verzekeringen
2500-3500
8 juni 2022
8713 KM Hindeloopen, Nederland

Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde, allround functie bij een persoonlijk, onafhankelijk assurantiekantoor in de regio Hindeloopen? Wij komen graag in contact!

Wat ga je doen?
Je komt ons kantoor versterken met het bieden van allround financieel advies aan onze klanten. Dat betekent dat je je bezig gaat houden met alles wat op je pad komt. Uiteraard is dit ook afhankelijk van je diploma’s en werkervaring.

Je taken zijn onder meer:

  • Telefonisch en schriftelijk contact met zowel particulier als zakelijk klanten
  • Offertes opmaken
  • Mutaties doorvoeren op polissen
  • Werkzaamheden mbt de maandelijkse prolongatie
  • Facturering en debiteurenbeheer
  • Schadebehandeling
  • Kas-Balie werkzaamheden t.b.v. de Regiobank; kas-baliewerkzaamheden

Wie zijn wij?
Assurantiekantoor M. Kruis, gevestigd te Hindeloopen is een persoonlijke, onafhankelijke assurantiebemiddelaar en richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Ook bieden wij bancaire producten vanuit ons Regiobank filiaal waardoor er een echt allround financieel advies mogelijk is. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Wij werken met een team van 5 collega’s.

Wie ben jij?
Wij zoeken een gezellige collega die van aanpakken weet! Jij bent bij voorkeur in bezit van diploma's WFT Schade particulier en Schade zakelijk, maar beschik je alleen over het WFT Schade particulier dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Je hebt soortgelijke ervaring opgedaan bij een assurantiekantoor of bij een bankfiliaal. Je bent beschikbaar voor ongeveer 20 uur per week. Zou jij je thuis kunnen voelen in een klein kantoor van 5 personen, dan is deze functie echt iets voor jou. Als je daarnaast nog zelfstandig kunt werken, neem dan contact met ons op.

Wat bieden wij?
Voor 20 uur bieden wij afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de € 1250,- en € 1750,- bruto per maand. Daarnaast marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Locatie
Hindeloopen

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature