Medewerker Schadebehandeling Inkomensverzekeringen (28-32 uur)

Functie
Schadebehandelaar, Administratief
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
28 februari 2022
Locatie
3351 HC Papendrecht, Nederland

L&B groep zoekt versterking!
Lijkt het je leuk om te werken bij één van de toonaangevende verzekeringsbedrijven van de regio? L&B is een kantoor waar het niet alleen om verzekeringen draait, maar ook om dienstverlening. Werken bij L&B staat garant voor veel plezier op de werkvloer, maar daarbij streven we wel de hoogste kwaliteit voor onze klanten na. Onze mensen zijn enthousiast, flexibel en werken graag als team.

Wie zijn wij?
Bij L&B staan we ergens voor! Kwaliteit, deskundigheid en klantbelang, dat zijn voor ons vanzelfsprekende waarden. Wat ons bijzonder maakt is dat we altijd een stapje extra doen en juist die dingen geregeld krijgen waar een ander stopt. Iedere dag zijn we in touw om het weer een stapje beter te doen voor onze klanten. L&B is een veelzijdig kantoor waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt en kansen krijgt om je te ontwikkelen en je ambities na te jagen.

L&B bruist en iedere dag is weer anders. Je collega’s zijn enthousiaste en flexibele mensen die bij voorkeur als team opereren.

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij om zoek naar een:

Administratief medewerker Schadebehandeling Inkomensverzekeringen (28-32 uur)
 

De functie:
Als administratief medewerker Schadebehandeling Inkomensverzekeringen ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle claims op het gebied van verzuim/inkomensverzekeringen.  
Je onderhoudt contacten met alle betrokken partijen, zoals de verzekerden en de arbodienst. Je draagt zorg voor het tijdig en correct afhandelen van de claims.

Het profiel:

  • Je hebt affiniteit met het verzekeringsbedrijf;
  • Je hebt MBO denk – en werkniveau;
  • Je bent tenminste in bezit van de WFT Basis en WFT Inkomen (of bent bereid deze binnen een half jaar te halen);
  • Je werkt accuraat, bent goed met cijfers en komt je afspraken na;
  • Je hebt bij voorkeur gewerkt met ANVA;
  • Je bent graag onderdeel van een team en voelt je verantwoordelijk dat het werk op tijd afkomt.


Geboden wordt:
Er wordt een zelfstandige, uitdagende functie in een dynamisch team geboden. Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Ook hebben we oog voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een pensioenregeling en collectieve WIA regeling.

Locatie:
Papendrecht

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature