Adviseur Bedrijfsverzekeringen te regio Nijmegen (28-40 uur)

Relatiebeheer/Advies
Gelderland
Verzekeringen
In overleg
6 juni 2022
6538 RZ Nijmegen, Nederland

Wil jij zelfstandig je eigen zakelijke klanten adviseren en begeleiden op het gebied van hun verzekeringen? Ben jij woonachtig in de regio Nijmegen?  Wij komen graag in contact!

Wat ga je doen?
Je beheert je eigen zakelijke klantenkring op het gebied van hun verzekeringspakket. Je reageert op hun vragen maar bent ook pro-actief in het beheer. Onder meer sluit je verzekeringen af maar bent ook aanspreekpunt m.b.t. schades en mutaties. Dit doe je samen met een gezellig team van collega's

Wie ben jij?
Ben jij een ervaren adviseur of wil je je juist verder bekwamen op het gebied van zakelijke verzekeringen? wil jij relaties opbouwen met klanten en ben jij ook echt klantgericht? Je beschikt tenminste over het WFT Basis en Schade Particulier, bij voorkeur ook over WFT Zakelijk Schade maar deze kun je ook nog gaan halen. Je bent in ieder geval een communicatief sterk, empathisch persoon die makkelijk nieuwe contacten kan maken. 

Wie zijn wij?
Wij zijn een groeiende organisatie die al meer dan 50 jaar werkzaam is in zowel de particuliere als zakelijke verzekeringsbranche. Wij zijn een onafhankelijk intermediair die zich altijd op een persoonlijke wijze voor de volle 100% inzet voor de klant. Ons team van collega's werkt goed samen en de sfeer is positief en gezellig. Wie vieren samen onze succesen en hardwerken en gezelligheid gaan hier goed samen. 

Wat bieden wij jou?
Het salaris wat wij bieden is marktconform en afhankelijk van wat je meebrengt aan ervaring en diploma's. Daarnaast bieden wij een uitstekende pensioenregeling en een speciaal op jou afgestemd programma om je verder te kunnen ontwikkelen.

Locatie
Nijmegen

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature