Adviseur Binnendienst Particulieren (32-40 uur) te Hilversum

Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Utrecht, Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
In overleg
Datum
1 augustus 2022
Locatie
1211 JG Hilversum, Nederland

Wil jij werken in een organisatie die in iedere (complexe) situatie op een creatieve, betrokken en onafhankelijke manier een oplossing vindt? Dan ben jij mogelijk diegene die wij zoeken.

Steijnborg Assurantiën B.V. staat voor Plezier, Ambitie en Vertrouwen. De situatie en de wensen van de klant zijn bij Steijnborg altijd de leidraad. Wij zijn niet verbonden aan een bank of verzekeringsmaatschappij en kunnen hierdoor aanbieden wat voor de klant het beste is.

Wat ga je doen?
Als particulier adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor je “eigen” particuliere klantengroep. Je signaleert en benut commerciële kansen al dan niet in samenwerking met onze hypotheekafdeling. Klanten en prospects adviseer je zelfstandig over mogelijke risico’s en je werkt voorstellen uit om deze risico’s te verzekeren. In het verlengde hiervan onderhoud je contact met ons volmachtbedrijf, verzekeringsmaatschappijen en externe partijen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over minimaal HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent klantgericht, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht ingesteld;
  • Je woont in de regio;
  • Diploma’s Adviseur Basis (WFT) Adviseur Schadeverzekering Particulier (WFT) (overige diploma’s strekken tot aanbeveling);
  • Ervaring met ANVA;
  • Ervaring met applicaties als Word en Excel.

Wat bieden wij?
Een functie voor tenminste 32 uur met prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een uitstekende pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Wij belonen eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele en dynamische omgeving met enthousiaste collega’s!

Locatie
Hilversum

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature