Adviseur Particuliere Verzekeringen (24-40 uur) te Delft

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
In overleg
16 november 2022
2624 AK Delft, Nederland

Wil jij commercieel bezig zijn met particuliere klanten? wil jij zorgdragen voor binnenkomende vragen met betrekking tot nieuwe af te sluiten verzekeringen? Wij zijn Buro Nomden en Veza Verzekeringen en op zoek naar jou!

Hallo, wij zijn

Buro Nomden te Delft en Veza Verzekeringen zijn recent samengegaan. Beide kantoren zijn professionele financiële dienstverleners die echt een partner en vertrouwenspersoon voor hun klanten willen zijn. Uitgangspunt is altijd een prettige dienstverlening naar de klant toe en met respect voor elkaar. De interne communicatie is daarom open en direct. Wij zijn sterk groeiende waardoor we een nieuw kantoor in Delft hebben betrokken, dit kantoor vormt nu de hub voor onze andere kantoren. Kom jij ons kantoor versterken?

De functie:
In deze functie ben je met name commercieel bezig met onze particuliere klanten. Onze marketing afdeling ondersteunt je met reguliere campagnes om de particuliere klanten te benaderen en te informeren. Jij geeft daar een actieve opvolging aan door onze klanten goed te informeren en te adviseren. In deze spilfunctie draag je zorg voor de binnenkomende vragen met betrekking tot nieuw af te sluiten verzekeringen en voert tevens wijzigingen door op bestaande polissen. Klantcontact heb je graag. Je ondersteunt onze klanten zoveel mogelijk met het opvragen van offertes, het beantwoorden van vragen en daarvoor werk je diverse administratieve werkzaamheden bij (systeem ASSU)

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een medewerker die functioneert op mbo of hbo werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van diploma’s WFT Basis en Schade Particulier (bij voorkeur tevens WFT Zakelijk) en beschikt over ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast werk je graag in een team en ben je klantgericht. Je bent communicatief vaardig en werkt accuraat.

Geboden wordt:
Een zelfstandige functie van tenminste 24 uur, liefst 36-40 uur, binnen een dynamisch bedrijf. Waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar een persoonlijke en betrokken sfeer heerst. Je salaris is afhankelijk van je kwaliteiten en ervaring. Wij bieden onder andere een premievrij pensioen, laptop en een fietsplan.

Locatie
Delft

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176
s.peters@assured.nl

Solliciteer op deze vacature