Adviseur Verzekeringen Agrarische Bedrijven te Regio Westelijke Randstad

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
3000-4000
1 augustus 2022
2391 BD Hazerswoude-Dorp, Nederland

Ben jij een adviseur zakelijke verzekeringen met ervaring in de agrarische markt? 
Assurantiekantoor Hassefras te Hazerswoude-Dorp zoekt een adviseur die deze markt gaat bewerken.

Wat ga je doen?
Je krijgt de verantwoording voor het uitbouwen van een reeds bestaande agrarische portefeuille. Je klantenkring bevindt zich in de gehele regio waarbij je kunt denken aan onder meer de boomkwekerij, glastuinbouw- akkerbouw en landbouwbedrijven. Je inventariseert de verzekeringsbehoeftes en denkt vanuit risico’s. Je weet wat er speelt bij de klant en als ervaren verzekeringsprofessional adviseer je altijd de beste oplossingen. Heeft de klant schade? Ook dan sta je hen te woord en weet je de juiste weg te wijzen naar een oplossing.

Wie zijn wij?
Hassefras is een familiebedrijf dat in 1934 is opgericht in Hazerswoude-dorp. Momenteel zijn wij een middelgrote, overzichtelijke organisatie die zich richt op zowel de particuliere als zakelijke klant om zowel verzekeringen als hypotheken te adviseren. Wij werken samen met vrijwel alle verzekeraars, banken en vermogensbeheerders om aan alle klantbehoeften te kunnen voldoen.. Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke en actieve opstelling waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren en gediplomeerd zakelijk adviseur Schade- en Inkomensverzekeringen. Je kennis ligt op Assurantie A niveau en je hebt ervaring opgedaan als adviseur in de agrarische sector. Deze markt spreekt je aan en je begrijpt de behoeftes van de klant. Je werkt zelfstandig en bent een communicatief sterke adviseur. Uiteraard wordt je ondersteund door een commercieel en inhoudelijke meedenkende binnendienst. Bij voorkeur heb je ervaring met ANVA.

Wat bieden wij?
De organisatiestructuur is plat en biedt ruimte voor eigen projecten en eigen ideeën, die kunnen bijdragen aan ons succes. Het salaris wat wordt geboden is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Er wordt daarnaast een 13e maand geboden en een prima pensioenregeling.

Locatie
Hazerswoude-dorp

Werkgebied
Westelijke Randstad.

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature