Buiten / Binnen Adviseur Zakelijke Verzekeringen (meerdere regio's)

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland , Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Limburg, Groningen, Zeeland
Verzekeringen
In overleg
1 juli 2024
Nederland

Ben jij een ervaren adviseur op de zakelijke markt of heb jij in de binnendienst ruime zakelijke verzekeringservaring opgedaan? Wil jij zelfstandig adviseren en naar buiten wanneer jij dat wil?

Wie zijn wij?
Zakelijkeverzekering.nl is de tussenpersoon van deze tijd. Klanten werven wij via doelgerichte online marketingcampagnes die wij de afgelopen 2 jaar uitgebreid hebben getest. Wij focussen ons op de zakelijke markt, ZZP & MKB, waarbij we in de markt zoeken en filteren naar de ambitieuze klanten die aansluiten op ons servicegerichte product. Een totaal aanbieder voor iedere ondernemer.

Wij zoeken jou!

  • Iemand die wil focussen op adviseren en zich wil richten op advies & zijn klant
  • Die verantwoordelijk wil zijn voor zijn eigen regio
  • Iemand die zin heeft om de komende jaren te knallen binnen een mooi concept, organisatie van deze tijd
  • Kortom gemotiveerde, ondernemende zakelijke adviseurs, in bezit van het WFT Zakelijk & Particulier met optioneel Vermogen/ Hypothecair Krediet

Dus zit jij aan je plafond bij een je huidige werkgever? wil je een combinatie van binnen en buiten en zelfstandig adviseerwerk doen? Solliciteer dan op deze functie en ga bouwen aan je eigen regio!

Wat ga je doen?
Je adviseert klanten op het gebied van hun zakelijke verzekeringen pakket. Je analyseert, stelt risicoprofielen op, vraagt offertes op bij diverse verzekeraars en sluit de verzekeringen af. Wij zorgen ervoor dat je je kunt focussen op het geven van zakelijk advies. Door de online marketingcampagnes krijg je 10-15 nieuwe concrete klanten per maand bedeeld waar je offertes voor uitwerkt en vervolgens afsluit.

Wat bieden wij?
Salaris in overleg afhankelijk van werkervaring en opleiding vanaf € 4100,- bruto per maand. Prima secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een ( erg interessante ) bonusregeling, en uiteindelijk de mogelijkheid om te participeren binnen je eigen opgebouwde portefeuille.

Locatie
Regionale mogelijkheden

Interesse
Reageer direct via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl of bel Susanne Peters 0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#