Allround Commercieel Zakelijk en Particulier

Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
23 februari 2022
Locatie
3176 PT Poortugaal, Nederland

Wil jij werken op een assurantiekantoor waarbij de klant nog echt persoonlijke aandacht krijgt? waar je zowel de particulier als zakelijke klant kan adviseren op het gebied van hun verzekeringen? Ik spreek je graag over deze baan in regio Poortugaal.
 
Wat ga je doen?
In deze baan adviseer je zowel particuliere als zakelijke klanten (nadruk zakelijk) op het gebied van hun verzekeringen. Je stelt offertes op en voert mutaties door op lopende polissen. Je behandelt schades en staat relaties zowel telefonisch als persoonlijk te woord. Er zijn zeker ook mogelijkheden om op termijn de klant op locatie te bezoeken.

Wie zijn wij?
Wij zijn een onafhankelijk verzekeringsadvies kantoor die zich met name heeft gespecialiseerd in het verzekeren van werkmaterieel.  Wij staan echter ook het overig MKB en de particuliere klant op een proactieve manier met raad en daad bij als het gaat om hun verzekeringen. 
Voor ons kantoor in de regio Poortugaal zijn wij op zoek naar een Allround medewerker voor zowel zakelijk als particuliere klanten.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde collega die functioneert op HBO werk-en denkniveau. Je bent tenminste in het bezit van het WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk. 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezonde en snel groeiende organisatie die je diverse toekomstmogelijkheden biedt. Wij zijn een informele organisatie en er is veel ruimte voor eigen initiatief.  Het salaris is prima te noemen en is afhankelijk van werkervaring en opleiding. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn eveneens prima te noemen waaronder een goede pensioenregeling en korting op verzekeringen. Je krijgt daarnaast veel vrijheid en kunt je functie zelfstandig invullen.  

Locatie:
Regio Poortugaal

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature