Allround Financieel Adviseur Particulieren

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Hypotheken
Salarisindicatie
-
Datum
10 december 2021
Locatie
1411 HB Naarden, Nederland

Je taken
Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het adviseren van de particuliere klant op het gebied van allround financieel advies, zoals hypotheken maar zeker ook verzekeringen.  Dit doe je met zorg en zeer klantgericht zodat de klant het beste onafhankelijke advies krijgt. 

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever biedt financieel advies, hypotheekadvies en nazorg op topniveau. Zij adviseren echt onafhankelijk en brengen alle belangrijke financiële aspecten van een leven samen.  Zij werken onder meer nauw samen met accountants maar ook belastingadviseurs waardoor ze kunnen fungeren als “financieel vertrouwenspersoon” van hun klant. Elke belangrijke beslissing wordt vanuit meerdere perspectieven bekeken en zij zoeken naar de beste toekomstbestendige oplossing. Maatwerkoplossingen voor iedereen die Financieel gezond wilt blijven, nu en in de toekomst! Zij zijn gevestigd in de regio Bussum. 

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een commerciële en communicatief sterke kandidaat die van aanpakken weet. Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar ervaring in de financiële advisering. Je beschikt over WFT Basis, Vermogen en Hypothecair krediet, bij voorkeur aangevuld met WFT Schade.

Geboden wordt:
Een gevarieerde functie die zelf in te delen is, die je parttime of fulltime kunt invullen al naar je gelang je wensen. Salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Het team is gezellig en er wordt gewerkt op een levendige locatie. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en mee te denken! 

Locatie:
Regio Bussum

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature