Functie
Com.ondersteunend
Provincie
Utrecht
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
12 februari 2022
Locatie
3991 CE Houten, Nederland

Ben jij op zoek naar een flexibele, zelfstandige baan op het gebied van schadeverzekeringen voor 16-24 uur?  Dit financieel advieskantoor in Houten zoekt een collega!

Je taken
In deze functie krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheren van de schadeportefeuille. Je staat klanten te woord met vragen over hun bestaande verzekeringen maar sluit ook nieuwe verzekeringen af. Klanten van dit kantoor zijn ondernemers, ondernemingen en ondernemende particulieren.

Je bent van A-Z verantwoordelijk voor de schadeportefeuille en je houd je bezig met doorvoeren van wijzigen, het maken van offertes, het behandelen van schades. Je ont zorgt op deze manier het kantoor en de adviseurs op het gebied van de schadeverzekeringsportefeuille.

Het kantoor
De adviseurs van dit kantoor geven advies op maat over hypotheken, vermogensplanning, verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) en pensioen. Zij zijn werkzaam vanuit een kantoorpand in Houten.

Je profiel:
Jij bent in staat de schadeportefeuille volledig zelf op te pakken. Uiteraard ben je daarvoor in bezit van de diploma’s WFT Basis, Schade Particulier en Zakelijk. Mocht je WFT Schade Zakelijk nog niet hebben behaald dan zijn er zeker ook mogelijkheden.  Met name ben je communicatief vaardig, werk je gestructureerd en klantgericht. 

Geboden wordt:
Je werktijden zijn geheel zelfstandig in te vullen. Bij voorkeur werk je ook vanuit huis en kom je zo nu en dan naar kantoor. Er is geregeld (telefonisch) overleg met de adviseur/eigenaar.  

Het salaris wat wordt geboden is in overleg, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Locatie
Houten

Contactpersoon:
Informeren en Solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature