Allround Specialist Schade Afdeling Provinciaal (32-40 uur) te Amsterdam

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
21 maart 2022
Locatie
1081 AP Amsterdam, Nederland

Op de afdeling provinciale posten zoeken wij een allround medewerker die zich op het onderbrengen van dit type verzekeringen gaat richten. 

Wat ga je doen?
Je gaat allround werkzaamheden verrichten op deze afdeling die zich richt op zowel vermogende particulieren als zakelijke klanten. Het gaat om de speciale verzekeringen die niet in de volmacht of de beurs passen. Jij onderhoudt contact met de klant en gaat op zoek naar de beste oplossing. Je vraagt offertes op bij de verschillende verzekeraars waar mee samen wordt gewerkt en bespreekt deze met de klanten. Je sluit de posten en verwerkt deze administratief. 

Voor wie ga je werken?
Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van (zakelijk) risico-management. Zij werken vanuit regio Amsterdam en worden gewaardeerd om hun persoonlijke en betrokken manier van werken. 

Wie ben jij? 
Jij bent een zelfstandig werkende, resultaatgerichte kandidaat die overal kansen ziet en deze ook pakt. Je hebt ervaring bij een assurantiekantoor en weet je weg te vinden naar alle verzekeraars. Je bent de klant nog echt goed van dienst en kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.  Je beschikt over een opleiding op HBO niveau, aangevuld met WFT Schade Particulier en Zakelijk.

Wat bieden wij?
Voldoende ruimte voor initiatief, creativiteit en groei!
Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Daarnaast worden er prima secundaire voorwaarden geboden, waaronder een 13e maand en een uitstekende pensioenregeling.  

Locatie:
Amsterdam

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature