Assistent Hypotheekadvies (32-40 uur) te regio Eindhoven

Functie
Com.ondersteunend
Provincie
Noord-Brabant
Vakgebied
Hypotheken
Salarisindicatie
-
Datum
27 februari 2022
Locatie
5658 EN Eindhoven, Nederland

Assisteren bij Hypotheekadvies? het aanspreekpunt zijn voor hypotheekadviseurs? Vind je dit interessant? dan is deze baan in de regio Eindhoven misschien wat voor jou!

Wat ga je doen?

  • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de financieel adviseurs waarmee wij samenwerken. Ook fungeer je als spil tussen de adviseurs en de geldverstrekkers. 
  • Je begeleidt de hypotheekadviseurs en denkt actief mee als het gaat om hypotheekvraagstukken. 
  • Je coördineert tevens het proces vanaf het moment van het aanvragen van de offerte tot en met het afwikkelen van de hypotheek bij de notaris.  


Wie zijn wij?
Wij zijn al bijna 15 jaar actief in de financiële dienstverlening en bieden onder meer backoffice- en inkoopfaciliteiten voor aangesloten hypotheekadviseurs. Ontzorgen en faciliteren! daar zijn wij het sterkst in.  

Wie ben jij?
Jij kunt zelfstandig aan de slag en bent daarom ook in bezit van het WFT Hypothecair krediet. Je beschikt over relevante werkervaring op het gebied van hypotheekbeoordeling/ assistentie of acceptatie. 
 

Wat bieden wij?
Werken bij een professionele financiële dienstverlener met volop doorgroeimogelijkheden. Een baan met uitzicht op vast dienstverband en goed voorwaarden. Je salaris is mede afhankelijk van wat je met je meebrengt aan ervaring en opleiding! 

Locatie:
Eindhoven

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature