Assistent Volmachtmanager Schadeverzekeringen te regio Breda - 's-Hertogenbosch - Eindhoven

Functie
Acceptant, Management
Provincie
Noord-Brabant
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
15 februari 2022
Locatie
5688 GD Oirschot, Nederland

Als assistent volmachtmanager afdeling schadeverzekeringen neem je deel aan een team van 5 collega’s en ben je als specialist het aanspreekpunt voor de volmachtmaatschappijen en de adviseurs binnen de organisatie op het gebied van schadeverzekeringen particulier en (klein)zakelijk.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een allround organisatie binnen de financiële dienstverlening en heeft naast haar advies- en bemiddelingsactiviteiten als intermediair een eigen volmachtbedrijf in verzekeringen.  Deze dynamische organisatie is voornamelijk actief in de regio Breda - ’s-Hertogenbosch - Eindhoven.


Wat zijn je taken?
Samen met het team, waarbij je in de toekomst zelf als meewerkend ‘voorman’ fungeert, behartig je de 1e lijnszorg op het gebied van schadeverzekeringen. Hieronder vallen de verrichtingen die gerelateerd zijn aan de maandprolongatie, muteren van wijzigingen, behandelen en afwikkelen van schades, berekenen van premie-offertes en verwerken en administreren van aanvragen en (polis)administratie. 
Samengevat:

  • In de toekomst zal het het team operationeel aansturen
  • Mede helpen organiseren en stroomlijnen van processen.
  • Uitvoeren van WFT compliance checks.
  • Onderhouden van contacten met verzekeringsmaatschappijen volmacht en niet volmacht.
  • Meewerken om het hoge kwaliteitsniveau te waarborgen.


Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat die een stap wil maken binnen het vakgebied.  Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en bent in het bezit van het diploma WFT Schade particulier en zakelijk en de Praktijkgerichte opleiding voor het volmachtbedrijf.  Je hebt relevante werkervaring bij een volmachtbedrijf binnendienst (klein- tot middelgroot intermediaire organisatie). Je hebt ervaring in acceptatie van verzekeringen en behandeling van schades. Ervaring met de ICT systemen ANVA en AWI is een vereiste. Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift. Je bent leergierig en bereid tot het volgen van branchegerichte opleidingen.

Geboden wordt:
Salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring. De organisatie is dynamisch en sterk groeiend dus er zijn diverse doorgroeimogelijkheden.  

Locatie:
Regio Midden en Zuidoost Brabant

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature