Binnendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen (24-40 uur) te Almelo

Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Overijssel
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3500
Datum
26 april 2022
Locatie
7607 LE Almelo, Nederland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een dynamisch kantoor met goede carrièreperspectieven? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Binnendienst adviseur Particuliere verzekeringen om ons kantoor in Almelo te komen versterken

Wat ga je doen?
In deze zelfstandige adviesfunctie geef je onze klanten advies op het gebied van hun particuliere verzekeringen. Je krijgt de verantwoording voor het beheer en uitbouwen van de portefeuille. Je bent de klant zo goed mogelijk van dienst. Je sluit nieuwe verzekeringen af waar nodig en voert wijzigen op bestaande polissen door.  

Wie zijn wij?
Wiggers Assurantiën
is gevestigd in een statig kantoorpand in het centrum van Almelo en wij bedienen vanuit daar onze particuliere en zakelijke klanten in Overijssel en de Achterhoek.

Binnen ons kantoor heerst een collegiale sfeer. Wij hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Dat betekent dat we hard werken, maar ook genieten ook van onze vrije tijd. Kennis van zaken, een klantvriendelijke houding, korte lijntjes en uitstekende dienstverlening zijn onze kernwaarden. We werken gezamenlijk als één team om onze klanten zo goed te adviseren en bij te staan.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een collega met ruime ervaring in de branche die over de volgende eigenschappen beschikt: je hebt een positieve instelling, je bent servicegericht en het klantbelang staat bij jou voorop. Je bent een prettige collega en je beschikt over gedegen kennis van schadeverzekeringen. Uiteraard ben je in bezit van diploma’s WFT Basis, Schade Particulier.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige baan met carrièreperspectieven. Zoals hierboven vermeld hechten wij waarde aan een goede balans werk en privé, wat betekent dat er thuiswerk mogelijkheden zijn en dat je je agenda zelf kunt indelen. Uiteraard past je salaris bij je werkervaring en opleiding. Ook de Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen waaronder een auto van de zaak, premievrij pensioen, WGA-hiaatverzekering, eindejaarsuitkering.

Locatie
Almelo

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature