Binnendienst medewerker Particuliere en Zakelijke Verzekeringen

Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
24 februari 2022
Locatie
1043 DK Amsterdam, Nederland

Klantgericht werken combineren met administratieve werkzaamheden? HBR is op zoek naar jou!

De functie:
Je beheert zowel de particuliere als de zakelijke verzekeringsportefeuille en verricht administratieve en commerciële werkzaamheden. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon en je draagt zorg voor een juiste opvolging van de werkzaamheden die hieruit voortvloeien. Je vraagt offertes op, onderhandelt met verzekeraars, voert mutaties door, sluit verzekeringen af en je onderhoudt contacten met diverse partijen en klanten.

Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een correcte en vlotte afhandeling van de gehele polis administratie. Zo draag je o.a. zorg voor een correcte verwerking van diverse klant- en polis mutaties, voer je nieuwe klantgegevens en polissen in, werk je maandelijks mee aan prolongaties en zorg je voor de verwerking van o.a. naverrekeningen. Je werkt gestructureerd en houdt van overzicht. Je werkt in teamverband maar bent ook prima in staat om zelfstandig werk op te pakken én te

Het bedrijf:
HBR is een allround assurantiekantoor dat zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient. Persoonlijke en klantgerichte dienstverlening staat hoog in het vaandel. Binnen de onderneming zijn ruim 20 werknemers in dienst. Er is een informele sfeer waar ruimte is voor eigen input.

Het profiel:
Je hebt ervaring met ANVA en hebt ruime kennis van particuliere en zakelijke (schade)verzekeringen met de daarbij behorende polis administratie. Je hebt al een paar jaar werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en bij voorkeur bij een intermediair/tussenpersoon. Uiteraard ben je in bezit van het WFT Schade Zakelijk diploma. In deze functie is het primaire doel het nauwkeurig en tijdig verwerken en bijhouden van de polis administratie. Er wordt gewerkt in teamverband en het betreft een functie van minimaal 32 uur.

Geboden wordt:
Je ontvangt een goed en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met 31 vakantiedagen en een premievrij pensioen. Daarnaast bij de functie en je ontwikkeling passende opleidingsmogelijkheden, waarmee je nooit stilstaat. Bij een wederzijdse klik krijg je een vast dienstverband.

Locatie:
Amsterdam


Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature