Binnendienst ondersteuning Hypotheekadvies (24-40 uur) te Bergambacht

Functie
Administratief
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Hypotheken
Salarisindicatie
-
Datum
25 februari 2022
Locatie
2861 AT Bergambacht, Nederland

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je ondersteuning biedt aan hypotheekadviseurs en daarnaast zelfstandig te werk gaat in je contacten met klanten en hypotheekverstrekkers? Van der Mark Verzekeringen te Bergambacht biedt een mooie functie!

Wat ga je doen?
In deze functie werk je samen met de hypotheekadviseurs in het compleet maken van hypotheekdossiers. Je begeleidt de klanten met het aanleveren van de benodigde stukken en geeft hun informatie over het verloop van de procedure.  Jij bent de spil in het proces, vanaf het moment van de aanvraag, tot aan het passeren van de akte.  

Wie zijn wij?
Van der Mark Verzekeringen te Bergambacht is een lokaal financieel advieskantoor die zich richt op het adviseren van zowel de zakelijk als particuliere klant op het gebied van zowel verzekeringen en hypotheken als pensioen.  Wij onderscheiden ons nog echt als het gaat om persoonlijke aanpak, maatwerk en prijs-prestatieverhouding. Wij bieden onze klanten gemak en zekerheid! En een uitgebreide service. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in deze branche en mede door onze goede naam weten klanten ons te vinden. 

Wie ben jij?
Jij hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een soortgelijke ondersteunende rol. Je hebt goede kennis van hypotheken maar ook van alle producten die hypotheekverstrekkers en banken te bieden hebben. Jij weet als geen ander waar je de klant van dienst mee kan zijn, begrijpt hoe het werkt in de branche en houdt de lijntjes strak. Je communiceert uitstekend en bent sterk in het regelen en administreren van zaken. Je bent bekend met acceptatieprocessen bij banken en weet acceptatiebeleid te interpreteren. 

Je hebt bij voorkeur ervaring met Figlo.

Uiteraard beschik je tenminste over het WFT Basis en bij voorkeur ook over het WFT Hypothecair Krediet of je bent bereid deze vlot te behalen

Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie binnen een gerenommeerd kantoor in de regio. Een kantoor waar collega’s nog wat voor elkaar over hebben en waar initiatief en meedenken wordt gewaardeerd. Je salaris is in overleg en afhankelijk van wat je aan werkervaring en opleiding meebrengt maar is uitstekend te noemen. Ook de secundaire voorwaarden zijn goed waaronder een premievrij pensioen en 26 vakantiedagen.   Uiteraard wordt je studie betaald en wordt er alle gelegenheid gegeven om onder meer je PE te behalen. 

Locatie
Bergambacht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

0654657176

Solliciteer op deze vacature