Binnendienstmedewerker Verzekeringen te Hazerswoude-Dorp

Functie
Com.ondersteunend
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
7 april 2022
Locatie
2391 BD Hazerswoude-Dorp, Nederland

Ben jij in staat altijd de beste voorwaarden tegen de gunstigste premie te vinden? En ben jij in staat het klantenbestand op en top tevreden te houden? Assurantiekantoor Hassefras te Hazerswoude-dorp heeft een mooie baan voor jou!

Wat ga je doen?
Je werkt samen met de buitendienst adviseurs die zaken proberen binnen te halen. Jij weet de beste oplossingen voor de klant uit de markt te vinden en verzorgt daarnaast het hele administratieve traject van begin tot het eind. Als alles is geregeld bel je de tevreden relatie natuurlijk even op, om te vragen of alles naar wens is.

Wie zijn wij?
Hassefras is een familiebedrijf dat in 1934 is opgericht in Hazerswoude-dorp. Momenteel zijn wij een middelgrote, overzichtelijke organisatie die zich richt op zowel de particuliere als zakelijke klant om zowel verzekeringen als hypotheken te adviseren. Wij werken samen met vrijwel alle verzekeraars, banken en vermogensbeheerders om aan alle klantbehoeften te kunnen voldoen. Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke en actieve opstelling waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

Wie ben jij?
Eén van je sterke kanten is Samenwerken! Daarnaast ben je sterk in plannen en organiseren. Jij hebt inzicht in te verzekeren risico’s en weet daarbij de juiste verzekeringsoplossingen te vinden. Vakkundigheid, marktkennis, klant- en oplossingsgerichtheid dient bij jou op een hoog niveau te zijn. Uiteraard heb je de vereiste WFT verzekeringsdiploma's. Als je het A-diploma hebt, dan heb je wel een streepje voor. Jouw prestatiemotivatie zorgt ervoor dat de relaties van het kantoor altijd op en top tevreden zijn. Bij voorkeur heb je gewerkt met ANVA.

Wat bieden wij?
De organisatiestructuur is plat en biedt ruimte voor eigen projecten en eigen ideeën, die kunnen bijdragen aan ons succes. Het salaris wat wordt geboden is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Er wordt daarnaast een 13e maand geboden en een prima pensioenregeling.

Locatie
Hazerswoude-dorp

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature