Commercieel binnendienst Zakelijke Verzekeringen (32-40 uur) te Papendrecht

Com.ondersteunend
Zuid-Holland
Verzekeringen
In overleg
31 mei 2022
3351 AK Papendrecht, Nederland

Wil jij een zakelijk adviseur ondersteuning bieden in zijn werkzaamheden en tevens contacten onderhouden met de cliënten en verzekeraars? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega.

Wat ga je doen?
In deze functie ondersteun je een zakelijk adviseur in zijn advieswerkzaamheden. Dit betekent dat je afspraken voorbereidt en vervolgens de taken die uit deze afspraken voortvloeien op je neemt; je vraagt offertes op bij verschillende verzekeraars, werkt deze uit, bespreekt deze met cliënten.  Ook adviseer je zelfstandig cliënten op het gebied van zakelijke verzekeringen waar mogelijk. 

Wie zijn wij?
Zowel particulieren als ondernemers uit het MKB kunnen bij Van Heeswijk te Papendrecht terecht voor een volledig aanbod aan financiële- en administratieve diensten. Van het voeren van de administratie en een fiscaal advies tot een compleet hypotheekadvies en verzekeringspakket. Alles onder één dak. Hierdoor hebben onze cliënten continue een compact en integraal overzicht van hun financiële zaken. Consumenten en bedrijven weten de weg naar ons kantoor steeds beter te vinden. Mede ook omdat wij gemiddeld een 9.5 scoren op het gebied van service en kwaliteit.  Voor ons Financieel Adviesbureau zijn wij dan ook op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega

Wie ben jij? 
Jij hebt ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen opgedaan bij een soortgelijk assurantiekantoor. Je bent klantgericht en gaat voor de beste kwaliteit. Je beschikt over het WFT Schade Zakelijk. 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een hecht team met een informele werksfeer een een professionele werkhouding. Daarnaast bieden wij een gevarieerd klantenbestand. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding en de secundaire voorwaarden zijn prima te noemen waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling. Er zijn ook mogelijkheden om gedeeltelijk vanuit huis te werken. 

Locatie:
Papendrecht

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature