Commercieel binnendienst Zakelijke Verzekeringen te Regio Utrecht

Com.ondersteunend
Utrecht
Verzekeringen
In overleg
17 april 2023
3731 AL De Bilt, Nederland

Zoek jij een ondersteunende rol op het gebied van zakelijke verzekeringen? Wil jij wel klantcontact maar vind jij administratieve taken ook leuk? deze baan in Regio Utrecht is dan echt iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Jij bent de spil tussen de backoffice en de frontoffice. Jij ondersteunt de adviseurs in hun werkzaamheden, onderhoudt de contacten met verzekeraars en relaties. Je geeft advies op het gebied van zakelijke verzekeringen, zowel provinciaal als in volmacht.

Wie ben jij?

  • Wij zoeken klantgerichte mensen die topservice willen en kunnen bieden
  • Jij hebt ervaring opgedaan in de zakelijke verzekeringen
  • Jij vindt het fijn om te werken in een team
  • En jij bent in bezit van het WFT Zakelijk/Inkomen, of bereid te halen!

Wie zijn wij?
Een advieskantoor in de regio Utrecht die al ruim 25 jaar een totale verzekeringsoplossing biedt aan onze klanten. Wij richten ons op een speciale doelgroep waar we top service aan bieden. Onze verzekeringsoplossingen zijn maatwerk en onze vakmensen leveren kwaliteit. Dat is ook wat we terugzien in onze reviews van klanten. Wij bieden unieke producten aan een unieke doelgroep! 

Wat bieden wij?
Een prachtige werkplek in de nabije omgeving van Utrecht. Een leuk gezellig team van collega’s waarbij iedereen bereid is elkaar te ondersteunen en met elkaar te sparren. Je kunt hier veel leren en je breed ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je werkervaring, opleiding en alles in onderling overleg bepaald.

Locatie
Utrecht

Interesse?
Solliciteer direct in rechterkolom op informeer en solliciteer bij Susanne Peters s.peters@assured.nl
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature