Commercieel binnendienstmedewerker verzekeringen (24-40 uur) te Purmerend

Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Noord-Holland
Verzekeringen
2900-3400 (in overleg)
21 juni 2022
1441 RG Purmerend, Nederland

Elke dag fluitend naar je werk? Samenwerken in een enthousiast en fanatiek team? Dat kan bij Hoekstra & Van Eck. Tenminste: als je het leuk vindt om commerciële kansen te spotten en vraag te creëren bij (potentiële) klanten. Minstens zo belangrijk is je gedegen kennis van de verzekeringsmarkt. Voel je je aangesproken? Dan ben jij onze ideale kandidaat commercieel medewerker binnendienst.

Wat ga je doen?
Je bent het visitekaartje van ons bedrijf als commercieel medewerker binnendienst! Je staat klanten en prospects telefonisch te woord en beheert onze portefeuille proactief. Intern ben je een onmisbare schakel tussen de klant, de adviseurs, maar ook andere afdelingen binnen ons bedrijf. Het is dus fijn als je makkelijk contacten legt. We vragen echter ook een kritische blik, een luisterend oor en doortastende houding. Zo behaal je met gemak je doelen op het gebied van omzet en klanttevredenheid.

Wie zijn wij?
Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars, De Hypotheekshop, Hoekstra en Van Eck Verzekeringen, Petra De Kleermaeker Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck en Thijssen Makelaardij vormen samen Vivantus: de grootste NVM full service woningmakelaar van Nederland. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf met ongeveer 250 medewerkers verdeeld over 34 makelaarskantoren, 18 Hypotheekshops en een verzekeringstak. Binnen Vivantus vinden klanten alle diensten op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Wat verwachten wij van jou?
Het commerciële aspect van de functie past je als een jas: je hebt een natuurlijke drive om commerciële kansen te signaleren, en overtuigt klanten om totaalklant te worden bij ons. Resultaat is bij ons een gemene deler: daarom voel je je verantwoordelijk voor het resultaat van de afdeling. Je capaciteit om knelpunten vroegtijdig te signaleren voorkomt dat ze problemen kunnen worden en zorgt ervoor dat je kansen ziet in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen. Daarom doe je graag voorstellen voor verbetering. Zelfkritisch vanuit de drive je eigen prestaties te willen verbeteren is een groot pluspunt.

 • Ben je minimaal op mbo-niveau opgeleid?
 • In bezit van de Wft diploma’s Basis en Schadeverzekeringen Particulier (of wil je deze op korte termijn behalen)? 

Dan zien wij je cv graag tegemoet! 

Wat mag je van ons verwachten?|
Naast een interessante en dynamische functie bieden wij jou de mogelijkheid om te werken bij een leuke organisatie die altijd bezig is met vernieuwingen. Wij bieden een goed salaris dat past bij je functie en kwaliteiten. Onze organisatie kenmerkt zich door een inspirerende, open en informele werkomgeving. Wij zijn een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt. Heb jij nog wensen om je verder te ontwikkelen? Dan bieden wij jou zeker deze mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij:

 • pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • 2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest;
 • aantrekkelijke personeelscondities voor hypotheken, verzekeringen en verkoop eigen woning.

Wist je dat? Vivantus wordt beoordeeld met een 8 of hoger op de volgende punten! 

 • Zinvol werk
 • Plezier in het werk 
 • Plezierige collega’s 
 • Behulpzame collega's
 • Vertrouwen in collega’s 

(Bron: Medewerkerstevredenheidsonderzoek, 2021)

Locatie
Purmerend

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature