Commercieel medewerker hypotheekadvies (32-40 uur) te regio Den Haag

Functie
Com.ondersteunend
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Hypotheken
Salarisindicatie
-
Datum
6 mei 2022
Locatie
2497 GS Den Haag, Nederland

Wil jij hypotheekadviseurs assisteren in hun werkzaamheden? dit kantoor, die al bijna 50 jaar haar klanten van dienst is op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen en overige financiële diensten is op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In deze functie verricht je met name ondersteuning bij de commerciële activiteiten van dit kantoor. Je draagt zorg voor een tijdige en correcte afhandeling en bewaking van hypotheekdossiers en verzorgt het acceptatie traject naar en van verzekeraars. Je onderhoudt contacten met klanten en verzekeraars, stelt offertes samen en maakt afspraken met klanten voor eigen adviesgesprekken maar ook voor die van de adviseurs. Er wordt gewerkt met Assu en Adviesbox.

Wie zijn wij?
Voor onze klanten zijn wij een partner op het gebied van alle financiële vraagstukken.  De inzet van onze ervaren medewerkers is de grondslag voor kwaliteitsoplossingen bij vraagstukken, waarbij een concurrerende premie een vanzelfsprekend uitgangspunt is.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een medewerker die functioneert op mbo werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van diploma’s WFT Hypothecair Krediet en Vermogen en beschikt over ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast werk je graag in een team en ben je klantgericht. Je bent communicatief vaardig en werkt accuraat.

Geboden wordt:
Een zelfstandige functie van tenminste 32 uur binnen een dynamisch bedrijf. Waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar een persoonlijke en betrokken sfeer heerst. Je salaris is afhankelijk van je kwaliteiten en ervaring. Er wordt daarnaast onder meer een premievrij pensioen geboden.

Locatie:
Regio Den Haag

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature