Commercieel medewerker Particuliere Verzekeringen (24-32 uur) te Papendrecht

Com.ondersteunend
Zuid-Holland
Verzekeringen
In overleg
31 mei 2022
3351 AK Papendrecht, Nederland

Zoek jij een nieuwe uitdaging als commercieel medewerker particuliere verzekeringen bij een persoonlijk advieskantoor in Papendrecht? Bij een kantoor waar je je cliënt nog echt verder kunt helpen? Wij zijn op zoek naar een collega!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze cliënten op het gebied van particuliere verzekeringen. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden, zoals polis administratie en schadebegeleiding. Je adviseert particuliere cliënten inzake hun schadeverzekeringen.

Wie zijn wij?
Zowel particulieren als ondernemers uit het MKB kunnen bij Van Heeswijk te Papendrecht terecht voor een volledig aanbod aan financiële- en administratieve diensten. Van het voeren van de administratie en een fiscaal advies tot een compleet hypotheekadvies en verzekeringspakket. Alles onder één dak. Hierdoor hebben onze cliënten continue een compact en integraal overzicht van hun financiële zaken. Consumenten en bedrijven weten de weg naar ons kantoor steeds beter te vinden. Mede ook omdat wij gemiddeld een 9.5 scoren op het gebied van service en kwaliteit.  Voor ons Financieel Adviesbureau zijn wij dan ook op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega

Wie ben jij? 
Voor de functie van commercieel/administratief medewerker beschik je over:

  • Een service- en klantgerichte instelling. 
  • administratieve vaardigheden,
  • opleiding en/ of ervaring in de verzekeringsbranche; bij voorkeur diploma WFT schade particulier, of de bereidheid om deze te halen

Wat bieden wij?
Een parttime baan tussen de 24-32 uur per week. Je komt te werken in een hecht team met een informele werksfeer een een professionele werkhouding. Daarnaast bieden wij een gevarieerd klantenbestand. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding en de secundaire voorwaarden zijn prima te noemen waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling. Er zijn ook mogelijkheden om gedeeltelijk vanuit huis te werken. 

Locatie:
Papendrecht

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature