Commercieel medewerker Particuliere Verzekeringen (24-40 uur) te Delft

Functie
Com.ondersteunend
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3000
Datum
4 mei 2022
Locatie
2624 AK Delft, Nederland

Voor onze afdeling schadeverzekeringen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken mensen die thuis zijn in de verzekeringswereld of deze wereld graag willen leren kennen. Wil je andere mensen graag adviseren en staat het belang van de klant voor jou centraal? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je commercieel bezig met onze klanten. In deze spilfunctie draag je zorg voor klantvragen met betrekking tot nieuw af te sluiten verzekeringen en voert tevens wijzigingen door op bestaande polissen. Klantcontact heb je graag. Je ondersteunt onze klanten met prijsvergelijkingen, het opvragen van offertes en het beantwoorden van vragen. Daarvoor werk je met diverse ondersteunende systemen (ASSU, MyTP en software maatschappijen).
Je werkt intensief samen met onze marketing afdeling voor reguliere campagnes.

Wie zijn wij?
Buro Nomden is al sinds 1976 actief in Delft en biedt haar klanten advies over (zakelijke) verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Buro Nomden is echt een partner en vertrouwenspersoon voor haar klanten. Uitgangspunt is altijd een prettige dienstverlening naar de klant toe en met respect voor elkaar. De interne communicatie is daarom open en direct. Buro Nomden groeit hard, vorig jaar nog met de overname van Veza Verzekeringen uit Rotterdam. Om onze groei te ondersteunen werken we begin dit jaar vanuit ons schitterend en modern kantoor in Delft. Dit kantoor gaat de hub vormen voor onze andere kantoren. Kom jij ons kantoor versterken?

Wie ben jij?

  • Je vindt het leuk om mensen te adviseren over financiële producten.
  • Je houdt van een uitdaging vinden om de verzekeringsportefeuille te laten groeien.
  • Je houdt ervan om mee te denken en te bouwen aan een nog betere klantbediening.
  • Je hebt ervaring in de verzekeringsbranche of bewust willen kiezen voor een loopbaan in de verzekeringswereld.
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, Schade Particulier en (op weg naar) Zakelijk.
  • Mondeling en schriftelijk goed Nederlands sprekend en schrijvend

Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie van tenminste 24 uur, liefst 40 uur, binnen een dynamisch bedrijf. Waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar een persoonlijke en betrokken sfeer heerst. Je krijgt begeleiding van een mentor en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen via opleidingen. Salarisindicatie van €2750,- tot €3500,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en werkervaring. Wij bieden daarnaast onder meer een premievrij pensioen en mogelijkheden om thuis te werken.

Locatie:
Delft

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature