Commercieel Medewerker Verzekeringen (parttime/hybride) te Alkmaar

Relatiebeheer/Advies, Com.ondersteunend
Noord-Holland
Verzekeringen
2000-3200
3 juli 2024
Bestevaerstraat 45, 1812 PB Alkmaar, Nederland

Word jij ons nieuwe aanspreekpunt voor een passend en persoonlijk verzekeringsadvies? Kom je werken in een hecht en enthousiast team bij BB Assurantie Service?

Wat ga je doen?
Als Commercieel Medewerker Verzekeringen bij BB Assurantie Service heb je een uitdagende en veelzijdige functie. Je bent als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor de persoonlijke advisering van (potentiële) relaties. Je behandelt telefonisch en per e-mail uiteenlopende vragen, signaleert verzekeringsbehoeften, brengt offertes uit en sluit verzekeringen af. Daarnaast is het onze taak om onze relaties proactief te informeren. Voordat de klant ons belt heb jij problemen al gesignaleerd en bel jij de klant met een oplossing achter de hand.

Wie zijn wij?
BB Assurantie Service is een kleine, persoonlijke organisatie met ongeveer 15 vakbekwame en deskundige collega's. Samen met ons zusterbedrijf BB Assuradeuren bieden we net dat stapje extra in service, snelheid en dienstverlening op maat waarmee we onze klanten verrassen. Wij denken proactief met onze klanten mee en zetten de klant altijd centraal. 
Bij BB werken we met een gemixte groep van ervaren adviseurs tot collega's in opleiding. Samen worden we elke dag een beetje beter.  Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda, daarom zorgen wij voor een gedegen inwerkperiode en bieden wij jou graag de mogelijkheid om je vakdiploma's te behalen en actueel te houden. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en stellen wij een jaarlijks opleidingsbudget beschikbaar.

Wie ben jij?
Wij zoeken de ervaren collega die enthousiast wordt van het adviseren en begeleiden van onze klanten. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan als binnendienstmedewerker bij een assurantiekantoor of in een soortgelijke functie in de verzekeringsbranche. Je bent in bezit van WFT Basis en WFT Schade Particulier. Daarnaast ben je klantgericht en communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Je hebt bij voorkeur gewerkt met ANVA. 

Wat wij bieden:
Een beloning die past bij jouw opleiding en ervaring (tussen € 2000,- en € 3200,- bruto per maand). Ook worden er prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder: 

 • Korting op eigen privéverzekeringen
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Extra baaldag en vrijwilligersdag
 • Fruit op de werkvloer
 • Een parttime baan 

Werkomgeving:

 • Enthousiast, hecht en gezellig team
 • Toekomstgerichte organisatie met groeipotentie
 • We werken gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor, wel zo gezellig!
 • Een mix van jonge en ervaren collega’s in wisselende samenstelling op kantoor gedurende de week
 • Een organisatie waarin we graag van elkaar leren en door ontwikkelen. Input, tips en verbeteringen zijn van harte welkom en brengen we graag meteen in de praktijk.

Locatie
Alkmaar

Interesse?
Solliciteer rechtstreeks via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl, of bel met Susanne Peters 0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#