Commercieel medewerker Zakelijke of Particuliere Verzekeringen (24-40 uur) te regio Ridderkerk

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
2600-4000 In overleg
22 juni 2022
2982 CP Ridderkerk, Nederland

Wil jij particuliere of zakelijke klanten adviseren op het gebied van hun verzekeringen en van A tot Z ervoor zorgen dat de klant uiteindelijk goed verzekerd is? wij zijn op zoek naar jou om deze 2 mooie vacatures in te vullen in de regio Ridderkerk

Wat ga je doen?

  • Je adviseert onze klanten op het gebied van hun bestaande en nieuw af te sluiten verzekeringen
  • Je vraagt offertes op bij verzekeraars/volmacht of benadert bij grote risico's beursmakelaars.
  • Je ontzorgt de klanten op elk gebied en zorgt dat alles netjes vastgelegd wordt in ANVA
  • Je onderhoudt contacten met alle betrokken partijen 
  • Je zorgt ervoor dat je klant tevreden is, goed verzekerd en goed geinformeerd. 
  • Deze vacatures is er zowel voor de zakelijke als voor de particuliere portefeuille, waarbij de vacature voor zakelijk iets meer ruimte biedt aan risico-analyses en benadering verschillende verzekeraars.

Wie ben jij?
Ben jij positief ingesteld en heb je kennis van zakelijke en/of particuliere verzekeringen? Ben jij in bezit van het WFT Zakelijk of alleen WFT Particulier? dan ben je al welkom om te reageren. Wat fijn is is als je contactueel sterk bent zodat je onze klanten een duidelijke uitleg kunt geven, je beschikt over analytisch vermogen zodat je de behoeftes van de klant goed kunt inschatten. En daarnaast ben je organisatorisch sterk zodat je je werk zelf kunt indelen. Bij voorkeur heb je gewerkt met ANVA.  

Wie zijn wij?
Wij zijn een financieel advieskantoor in de regio Ridderkerk en zowel bedrijven als particulieren uit Rotterdam en omstreken weten ons te vinden. Wij richten ons op het geven van een totaal advies; zowel pensioen, hypotheek als verzekeringen. Het belang van de klant wordt als uitgangspunt genomen in het advies dat wordt gegeven. 

Wat bieden wij?
Wij zijn groeiend en staan open voor vernieuwingen. Wat je gaat verdienen staat nog open want er wordt gekeken wat je gewend bent te verdienen en welke stappen hier bij horen. De secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Locatie
Ridderkerk

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature