Financieel Boekhoudkundig medewerker (32-40 uur) te Amsterdam

Functie
Administratief
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen, Overig
Salarisindicatie
2500-4200
Datum
20 juli 2022
Locatie
1043 DK Amsterdam, Nederland

Klap heeft een vacature beschikbaar voor de afdeling boekhouding. Wij zijn op zoek naar een energieke en daadkrachtige medewerker voor de financiële administratie. Ben jij die secure administratieve medewerker die ervan houdt om zaken te regelen en voor elkaar te krijgen? En heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in de financiële administratie bij voorkeur bij een intermediair/tussenpersoon (pre, geen must)? Dan is deze functie wellicht voor jou!

In deze functie is het primaire doel de financiële administratie correct en op tijd te verwerken én bij te houden. Er wordt gewerkt in teamverband en het betreft een functie van minimaal 32 uur. De afdeling bestaat uit een team van 4 gemotiveerde collega’s die dagelijks zorgdragen voor een optimale verwerking en beheer van al onze financiële stromen. Hierbij heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en vind jij het leuk om zowel met klanten, leveranciers en collega’s direct in contact te staan.

Wat doe je?
Samen met jouw collega’s regel je onder andere het dagelijkse betalingsverkeer, je verzorgt de administratie rondom ons debiteuren- en crediteurenbestand en beheert samen de rekening couranten met diverse verzekeringsmaatschappijen, zakelijke relaties en tussenpersonen. Daarnaast voer jij actief controles uit op de financiële mutaties die jouw collega’s op de diverse afdelingen maken. Je ondersteunt de controller daar waar nodig met het verstrekken van informatie voor het opstellen van diverse managementrapportages.

Jij?
Ben jij op zoek naar een uitdaging bij een gerenommeerd kantoor dat echt het verschil maakt in de zakelijke markt? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij Klap aan het juiste adres! Jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. Werkervaring bij een assurantietussenpersoon is een pré. Jij beheerst het gebruik van diverse Officeapplicaties zoals Word, Excel en Outlook. Kennis van ANVA en Multivers is een pré. Digitaal werken is jou op het lijf geschreven en is een vereiste. Daarnaast hou je van zorgvuldig en systematisch werken, ben je stressbestendig en kan je goed zelfstandig werken.

Onze belofte
Dit is jouw kans om bij een groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening aan de slag te gaan met alle aspecten van de financiële administratie. We bieden je een mensgerichte en ondernemende organisatie met circa 100 collega’s. Klap is output gestuurd, waarbij je in jouw rol samen met jouw collega’s een grote mate van verantwoordelijkheid hebt voor onze financiële administratie. Jij bent hierdoor een belangrijke schakel in het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen. Je werkt deels vanuit huis en deels in een modern en dynamisch kantoor naast Station Amsterdam Sloterdijk. Je wordt volledig ondersteund in mobiel werken.
We bieden je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 24 vakantiedagen, 4 ATV dagen (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke “family & friends” regeling aan voor het onderbrengen van verzekeringen bij Klap.

Kies je voor Klap dan kies je ook voor ontwikkeling! Wij vergoeden daarom de opleidingskosten van noodzakelijke (branche-)opleidingen, maar ook van opleidingen om jouw competenties verder te ontwikkelen. Ook bieden wij mogelijkheden voor het volgen van seminars, het bijwonen van congressen en uiteraard het behouden van jouw vakdiploma’s.

Locatie
Amsterdam

Contactpersoon
Informeren en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature