Financieel Adviseur (32-40 uur) te Hattem, Twello of Harderwijk

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Gelderland, Flevoland, Overijssel
Vakgebied
Verzekeringen, Hypotheken
Salarisindicatie
2800-4700
Datum
3 mei 2022
Locatie
3842 DR Harderwijk, Nederland

Ben jij integer, eerlijk en adviseer jij onze relaties zoals je zelf ook geadviseerd zou willen worden? En ben jij iemand waarbij relaties je dan ook waarderen om je oprechtheid?

Wie en waar
Berends & Slump | bankzaken – hypotheken – verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor met 36 medewerkers voor zowel de particuliere als de zakelijke markt met kantoren in Harderwijk, Hattem en Twello.

Waarom wij ons bed uit komen
Wij geloven dat mensen behoefte hebben aan een partner die ze vertrouwen om samen de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven te nemen. Een partner die mee en soms verder denkt, die kritische vragen durft te stellen en de voors en tegens in beeld brengt. Wij zijn soms de spiegel, soms het vergrootglas en soms de verrekijker. In die rol voelen wij ons comfortabel en zijn wij op ons best, maar altijd samen met onze relatie. De manier waarop wij dat doen? Door te adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden en met een kwaliteit die verrast.

Wie wij zoeken
Heb jij dezelfde zienswijze op het financieel adviesvak en ben jij een…

Financieel adviseur (0.8 - 1 fte)
dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

De functie heeft een standplaats in overleg. Een netwerk binnen (een van onze) vestigingsplaatsen of de omliggende plaatsen is een grote pré.

Wat verwachten wij van jou in deze functie?

  • Als financieel adviseur van Berends & Slump ben je integer, eerlijk en adviseer je onze relaties zoals je zelf ook geadviseerd zou willen worden. Onze relaties waarderen je dan ook om je oprechtheid.
  • Je bouwt als zelfstandig adviseur de portefeuille in Harderwijk verder uit waarbij je zelf initiatieven ontplooit. Ook houd je van de samenwerking binnen dit enthousiaste team en met de collega’s op onze andere vestigingen.
  • Natuurlijk heb je een doelstelling. Die haal je echter niet door ‘verkoop’ maar omdat je relatie zo tevreden over jouw advies is dat hij/zij ouders, broer, zus, opa, oma en vrienden naar jou doorverwijst.
  • Naast de hypotheek weet jij ook welke andere financiële voorzieningen er getroffen dienen te worden. Ook hierin begeleid je jouw relatie.
  • Je gaat voor een langetermijnrelatie. Dat je de hypotheek en bijbehorende verzekeringen naar tevredenheid regelt is één, maar je staat ook (klaar) voor de nazorg van je advies.
  • Je adviezen en contacten breng je bondig, goed en AFM-proof onder woorden, leg je vast en deel je met de relatie. Dit is altijd re-construeerbaar.
     

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?
Heb jij de kwaliteiten in huis om invulling te geven aan deze functie en herken jij je in bovenstaande punten en sta jij hier volledig achter? Ben je daarnaast in het bezit van een bewezen HBO-werk- en denkniveau, een ruime werkervaring en de diploma’s Wft Hypothecair krediet, Wft Schade Particulier, WFT Inkomen en WFT Vermogen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Het is extra mooi als je een of meerdere van de adviespakketten waarmee wij werken al kent: ANVA, Adviesbox en Accelerate.

Locatie
Harderwijk, Hattem of Twello

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature