Hypotheekadviseur (32-40 uur) te Barendrecht

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Hypotheken
Salarisindicatie
In overleg
Datum
6 juli 2022
Locatie
2993 LD Barendrecht, Nederland

Ben jij een klantgerichte hypotheekadviseur en ga je altijd voor het beste onafhankelijke advies? Financieel Fit te Barendrecht groeit en heeft ruimte voor nieuwe collega’s.

Over Financieel Fit
Financieel Fit is de meest innovatieve financiële dienstverlener in deze branche. Wij adviseren en bemiddelen in particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen, hypotheken en leningen. Bij ons staat het klantbelang vooraan en door het geven van goed advies, verantwoord kredietverstrekking en persoonlijk contact willen we onze klanten aan ons binden met al hun financiële producten. Door een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke app heeft de klant alles in zijn eigen hand.

Over Financieel Fit Kredietshopper
Financieel Fit Kredietshopper is een onafhankelijk en zelfstandige vestiging en onderdeel van de franchise formule van Financieel Fit. Wij bemiddelen en adviseren in goedkoop en verantwoord kredietverstrekking en daarnaast zijn wij erg succesvol in het cross-sellen met schadeverzekeringen of hypotheken. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, geen saai assurantiekantoor , maar een dynamisch, enthousiast en jong team

Wat ga je doen?
Als onafhankelijk hypotheekadviseur bij Financieel Fit ga je voor het beste advies. Je staat je klant bij om een juiste keuze te maken voor het aangaan van een hypotheekovereenkomst. Je bent de klant van A-Z van dienst. Je inventariseert wensen en mogelijkheden, maakt berekeningen, vraagt offertes en komt uiteindelijk tot een passend advies. Uiteraard zorg je voor de juiste dossiervorming en draag je bij aan een correcte administratieve afhandeling.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een ervaren en gediplomeerd hypotheekadviseur. Je communiceert duidelijk en beschikt over commerciële eigenschappen. Je bent daarnaast klantgericht en kunt zelfstandig werken. Ben je ook nog eens enthousiast en makkelijk in de omgang? Wij komen graag in contact!

Wij bieden:

  • Marktconform salaris, afhankelijk van behaalde diploma’s en werkervaring
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
  • Werken in een innovatief bedrijf waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen
  • Prettige werkomgeving
  • Flexibele werktijden
  • Na een jaarcontract de mogelijkheid om in vaste dienst te komen
  • Sparren en overleggen met collega’s


Locatie:
Barendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature