Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Noord-Brabant
Vakgebied
Hypotheken
Salarisindicatie
3500-4500
Datum
12 april 2022
Locatie
5026 RS Tilburg, Nederland

Jij voorziet onze klanten van onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies. Dit doe je in Tilburg. Bij een familiebedrijf, met een informele werksfeer en korte lijnen. Een plek waar ruimte is voor eigen inbreng en je echt wordt gewaardeerd.

Jij geeft onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies
Als Hypotheekadviseur sta jij voor onze klanten klaar als zij hun eerste huis willen kopen, hun hypotheek over willen sluiten, als ze willen verhuizen, als ze gaan scheiden en bij al hun andere vragen over hun hypotheek. Ook ben je thuis in levensverzekeringen en help je relaties met hun (expirerende) lijfrentes. Je hebt daarnaast brede kennis van financiële vraagstukken. Kortom; dankzij jou zijn onze relaties van (hypotheek)advies verzekerd! Als Hypotheekadviseur bestaat je primaire taak uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren Relatiebeheerder Hypotheken.

Werken bij een familiebedrijf met een hecht team, een informele werksfeer en korte lijnen?
Dan past Geerts bij jou! In 1950 is Geerts vanuit een zolderkamer opgericht door opa Geerts. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat in de top 100 van grootste onafhankelijke advieskantoren staat. Het persoonlijke en informele is wel altijd gebleven.

Werken bij Geerts is iets voor jou als:

  • Je houdt van een informele werksfeer en korte lijntjes
  • Je energie krijgt van het verrassen en helpen van relaties
  • Je op zoek bent naar een plek waar je inbreng wordt gewaardeerd
  • Je 50 enthousiaste en behulpzame collega’s wilt

Je komt te werken in Tilburg
Sinds januari 2022 vind je Geerts ook in Tilburg. Dit was eerst Blank Advies. Geerts heeft dit kantoor overgenomen. Dit is nu de tweede locatie van Geerts. In Tilburg werken 6 adviseurs. Het kantoor vind je op Charles Stulemeijerweg 15, in de buurt van het Willem II stadion. Daarnaast krijg je nog 45 collega’s die in Oosterhout werken.

Jouw kracht is dat je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken
Je hebt oog voor de klant, bent communicatief sterk en je bent stressbestendig. Daarnaast ben je commercieel vaardig en weet je wat er nodig is om je omzettarget te halen. Uiteraard heb je ook de benodigde WFT diploma’s op zak. Inschrijving en ervaring als FFP of NVHP zijn een pre. Je hebt daarnaast ruime ervaring (minstens 5 jaar) in het geven van hypotheekadvies.

Je krijgt een contract voor 32-40 uur per week
Een collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Er is een goede pensioenregeling, je krijgt reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur). 

Een klein en hecht team
In Tilburg werken particuliere verzekeringsadviseurs, een schadebehandelaar, een adviseur bedrijven en een financieel adviseur. Sander Koese, Joost, Fred, Suzanne, Marie-Thérèse en Leon worden hier je directe collega’s. Daarnaast ben jij onderdeel van het hypotheekteam. Sander Rommelse, Alexander, Sandra, Patricia, Sanne en José zitten in het hypotheekteam en werken vanuit Oosterhout. Iedere dag hebben jullie samen een dagstart. Je weet dus goed wat er bij elkaar speelt en zo kunnen jullie elkaar snel helpen.

Veel extra’s
Daarnaast mag je gratis meedoen aan de bootcamp op maandag (wel in Oosterhout). Je kan gratis gebruik maken van a.s.r. Vitality. Er worden regelmatig personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt ruim 50 enthousiaste en behulpzame collega’s. Je gaat veel leuke relaties helpen die blij zijn met je hulp. En als klapper op de vuurpijl krijg je op je eerste werkdag het Geerts welkomstpakket!

Locatie
Tilburg

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature