Junior Zakelijk Verzekeringsadviseur te regio Waddinxveen

Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
In overleg
1 juni 2022
2741 JW Waddinxveen, Nederland

Wil jij je ontwikkelen als Zakelijk Adviseur? Een zelfstandige functie waarin je echt je ei kwijt kunt? commercieel en gedreven? 

Wat ga je doen?
In de functie van zakelijk adviseur krijg je de verantwoording voor het beheren van een eigen klantenportefeuille. Je analyseert de  bestaande verzekeringen en stelt risicoprofielen op, vervolgens bied je passende verzekeringsoplossingen in overleg met verzekeraars.  Uiteraard probeer je waar mogelijk je klantenkring uit te breiden door je netwerk aan te spreken. Je werkt op een klantgerichte manier en wordt hierin ondersteund door een collega in de binnendienst.  Uiteraard hou je oog voor je collega’s die met financieringsvraagstukken bezig zijn voor de verschillende klanten en denk je mee met de organisatie.

Wie zijn wij?
Onze opdrachtgever is een groeiend en persoonlijk advieskantoor gericht op ondernemers die verder willen. Hun klanten worden volledig ontzorgd door alle financiële oplossingen vanuit één dak te bieden. Van het adviseren op het gebied van bedrijfsfinancieringen tot de daarbij horende verzekeringen. Met verschillende standplaatsen in deze regio staan zij hun hardwerkende klantenkring in tal van sectoren bij.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een commercieel talent die zich verder wil bekwamen in het verzekeringswezen. Je bent woonachtig in de regio Het Groene Hart en bij voorkeur al in het bezit van diploma’s WFT Schade Zakelijk en Particulier. 

Wij zoeken een enthousiast persoon die klantgericht te werk gaat en van aanpakken weet.

Wat bieden wij?
Een leuke zelfstandige baan bij een groeiend en dynamisch bedrijf.  Je salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding en de secundaire voorwaarden zijn marktconform. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf binnen dit kantoor te ontwikkelen. 

Locatie:
Waddinxveen

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature