Kredietspecialist (20-40 uur) te Barendrecht

Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Kredieten
Salarisindicatie
2000-3500
Datum
20 juni 2022
Locatie
2993 LD Barendrecht, Nederland

De functie kredietadviseur betreft een afwisselende en uitdagende functie. Als krediet adviseur heb je dagelijks telefonisch of per mail contact met zowel bestaande relaties als prospects. Je adviseert klanten over de verschillende vormen van consumptief krediet en zorgt uiteindelijk dat de klant een aanbod ontvangt wat naadloos aansluit bij zijn of haar wensen. Je maakt kredietoffertes en geeft mede advies inzake af te sluiten betalingsbeschermingen. Daarnaast onderhoud je intensief contact met de financieringsmaatschappijen en banken.

Over Financieel Fit 
Financieel Fit is de meest innovatieve financiële dienstverlener in deze branche. Wij adviseren en bemiddelen in particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen, hypotheken en leningen.

Bij ons staat het klantbelang vooraan en door het geven van goed advies, verantwoord kredietverstrekking en persoonlijk contact willen we onze klanten aan ons binden met al hun financiële producten. Door een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke app heeft de klant alles in zijn eigen hand.

Over Financieel Fit Kredietshopper 
Financieel Fit Kredietshopper is een onafhankelijk en zelfstandige vestiging en onderdeel van de franchise formule van Financieel Fit. Wij bemiddelen en adviseren in goedkoop en verantwoord kredietverstrekking en daarnaast zijn wij erg succesvol in het cross-sellen met schadeverzekeringen of hypotheken. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, geen saai assurantiekantoor , maar een dynamisch, enthousiast en jong team

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar personen die graag in de financiële dienstverlening willen werken, zelfstandig kunnen werken en die graag onze klanten overtuigen met goed en duidelijk advies. Ook al heb je geen ervaring of de juiste WFT diploma’s, maar ben je overtuigd van je eigen kwaliteiten, dan komen wij graag in contact met jou!

De volgende kwaliteiten moet je minimaal bezitten:

  • MBO/HBO denkniveau
  • Goed de Nederlandse taal beheersen en spreken
  • Leergierig en bereid om (indien nodig) op korte termijn je WFT diploma’s halen
  • Enthousiast en secuur

Wij bieden:

  • Marktconform salaris, afhankelijk van behaalde diploma’s en werkervaring ( € 2.000 tot € 3.500,-)
  • Minimaal 20 uur per week tot max 40 uur
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

Locatie:
Barendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176
 

Solliciteer op deze vacature