Management
Noord-Brabant
Verzekeringen
3500-4500
20 september 2023
Eindhoven, Nederland

Wil jij bijdragen aan de lancering van een nieuwe vestiging van een reeds succesvolle dienstverlener? Taurus Insurances Service handelt momenteel in het Verenigd Koninkrijk, Gibraltar en Australië en om de Europese markt succesvol te kunnen bewerken opent 1 november een Nederlandse vestiging in Eindhoven.

Wie zijn wij?
Taurus is een ervaren verzekeringstussenpersoon met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en leveren van lifestyle-verzekeringsoplossingen. We doen dit via onze eigen merken en in opdracht van partners via diverse distributiekanalen. Wij zijn een mensgerichte organisatie gedreven door een passie voor het leveren van innovatie, waarde, service en kwaliteit aan onze klanten. We zijn marktleider in het aanbieden van verzekeringen voor mobiele telefoons en gadgets en ook marktleider in het bieden van reparatie- en vervangingsoplossingen voor deze producten. Door ons eigen interne platform en serviceteams op te bouwen, zijn we in staat om robuuste, veilige en schaalbare online en offline distributiemogelijkheden te bieden aan partners en een marktleidende ervaring voor onze klanten.

Wil jij ook deel uitmaken van deze dynamische en innoverende club? Wij zijn op zoek naar een Manager Verzekeringskantoor die de lancering en bedrijfsvoering vlekkeloos laat verlopen.

Wat ga je doen?
Als kantoorbeheerder ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging.  

  • Je draagt zorg voor een juiste personeelsbezetting en begeleid je collega’s in hun werkzaamheden
  • Indien noodzakelijk sta je je collega’s bij in geval van vragen en klachten van klanten
  • Je krijgt de verantwoording over de financiële administratie van het kantoor (bijvoorbeeld het controleren van boekingen/uitbetalingen enz.)
  • Je draagt zorg voor correcte administratieve handelingen conform richtlijnen van de AFM

Je onderhoudt contacten met verzekeraars en bedrijven waar mee wordt samengewerkt Je wordt (van afstand) begeleid en draagt verantwoording af aan een lokale Taurus directie.

Wie ben jij?
Wil jij een echte uitdaging? Kun jij zelfstandig werken en weet jij deze vestiging tot een succes te maken? Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  •  Je beschikt bij voorkeur over enige verzekeringsachtergrond (liefst)
  • Je beheerst de Engels taal goed zowel in woord als geschrift
  • Je bent financieel onderlegd en administratief sterk
  • Je beschikt over analytische en organisatorische vaardigheden
  • Je bent oplossingsgericht.

Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?
Een zeer mooie zelfstandige functie! Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding en ligt tussen € 3500,- en € 4500,- bruto per maand. Na een jaar dienstverband (en bij voortzetting contract) word je opgenomen in de Pensioen- en Bonus regeling van de Taurus Groep.


Locatie
Eindhoven

Interesse?
Solliciteer direct via de rechterkolom of rechtstreeks bij Susanne Peters s.peters@assured.nl, 0654657176

 

Solliciteer op deze vacature
#replace title#