Medewerker Hypotheken / Leven / Pensioen (16-24 uur) te regio Ridderkerk

Com.ondersteunend
Zuid-Holland
Verzekeringen, Hypotheken, Pensioenen
2500-3500
7 juni 2022
2981 BE Ridderkerk, Nederland

Wil jij de hypotheekadviseur administratief ondersteunen in zijn werkzaamheden? contacten onderhouden met klanten, verzekeraars, de notaris en de taxateur?  En daarnaast klanten telefonisch ondersteunen op het gebied van hun pensioen/levensverzekeringen? Dit kantoor in de regio Ridderkerk biedt een mooie baan parttime baan.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een gezellig en dynamisch team. Zoals gezegd ondersteun je de hypotheekadviseur in zijn werkzaamheden zodat hij zich volledig kan richten op het geven van advies.  Je krijgt de verantwoording voor het regelen van alles wat er na het hypotheekadvies moet gebeuren. Onder meer betekent dat het completeren van dossiers, het maken van afspraken en het onderhouden van contacten met de hypotheekverstrekkers. Ook werk je samen met de pensioenadviseur en zul je hier administratieve taken voor verrichten. Je bent daarnaast aanspreekpunt aan de telefoon voor klanten die vragen hebben mbt hun pensioen/levensverzekering, je reageert direct op de vragen, voert wijzigingen door op de polis, en bijvoorbeeld doorgeven salarismutaties aan verzekeraars. 

Wie zijn wij?
Wij zijn een financieel advieskantoor en zowel bedrijven als particulieren uit Rotterdam en omstreken weten ons te vinden. Wij richten ons op het geven van een totaal advies; zowel pensioen, hypotheek als verzekeringen. Het belang van de klant wordt als uitgangspunt genomen in het advies dat wordt gegeven. 

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit met hypotheken, opgedaan in een soortgelijke functie of bijvoorbeeld bij een hypotheekverstrekker. Je hebt bij voorkeur ervaring met ANVA. Bij voorkeur ben je daarnaast in bezit van het WFT diploma Hypothecair Krediet, Vermogen (heb je deze niet dan ben je bereid deze te halen). Jij bent gedreven en vindt werken in teamverband leuk. Ook werk je nauwkeurig.

Wat bieden wij?
Wij zijn groeiend en staan open voor vernieuwingen. Wat je gaat verdienen staat nog open want er wordt gekeken wat je gewend bent te verdienen en welke stappen hier bij horen. De secundaire voorwaarden zijn marktconform.

Locatie
Ridderkerk

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature