Medewerker Polisadministratie / Overvoer (32-40 uur) te regio Barendrecht

Administratief
Zuid-Holland
Verzekeringen
2500-2800
1 september 2022
2991 XV Barendrecht, Nederland

In deze administratieve functie bij een assurantiebedrijf te regio Barendrecht ben je verantwoordelijk voor het correct doorvoeren van polismutaties.
 

Je werkzaamheden

Het controleren, wijzigen en verzenden van polissen, het overvoeren van polissen Je bent tevens verantwoordelijk voor de binnenkomende post (onder meer mail). Daarnaast verricht je overige administratieve werkzaamheden ten behoeve van de schadeportefeuille.

 

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een zeer dynamische organisatie met een aantal landelijk verspreide vestigingen. De sfeer is open en er zijn korte lijnen.

Deze organisatie biedt allround financieel advies voor zowel bedrijven als particuliere klanten. Zij geven op elk gebied advies; van hypotheek tot schade- en inkomensverzekeringen. Zij werken zowel met volmachten die zij van verschillende verzekeraars hebben gekregen als provinciaal. 

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een medewerker die functioneert op MBO niveau. Je bent bij voorkeur in bezit van het diploma WFT Basis en WFT Particulier. Mocht dat niet het geval zijn dan ben je bereid te gaan leren! je hebt zeker affiniteit met verzekeringen.

Locatie
Barendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature