Medewerker Polisadministratie te regio Utrecht

Administratief
Utrecht
Verzekeringen
2500-3000
30 mei 2022
3731 AL De Bilt, Nederland

Werk jij secuur en vind je het heel leuk om mutaties te verwerken, mee te helpen met prolongeren en boekingen te controleren? Woon je in de regio Utrecht? Wij zoeken jou!

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van polissen(of mutaties hieraan)
  • Je helpt mee met de maandelijkse prolongatie
  • Je controleert en verwerkt financiële boekingen;
  • Je bereidt afspraken met (nieuwe) klanten voor.

Wie ben jij?
Jij hebt in ieder geval gewerkt met verzekeringen, bij voorkeur in een soortgelijke administratieve functie bij een assurantiekantoor. Je werkt erg secuur en bent klantgericht. Je bent bereid WFT diploma's te halen of je hebt deze al gehaald. 

Wie zijn wij?
Een advieskantoor in de regio Utrecht die al ruim 25 jaar een totale verzekerings oplossing biedt aan onze klanten. Wij richten ons op een speciale doelgroep waar we top service aan bieden. Onze verzekeringsoplossingen zijn maatwerk en onze vakmensen leveren kwaliteit. Dat is ook wat we terugzien in onze reviews van klanten. Wij bieden unieke producten aan een unieke doelgroep! 

Wat bieden wij?
Een prachtige werkplek in de nabije omgeving van Utrecht. Een leuk gezellig team van collega’s waarbij iedereen bereid is elkaar te ondersteunen en met elkaar te sparren. Je kunt hier veel leren en je breed ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je werkervaring, opleiding en alles in onderling overleg bepaald.

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature