Midoffice medewerker Particuliere Verzekeringen

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Utrecht
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
11 januari 2022
Locatie
3732 BG De Bilt, Nederland

Ben jij een topper in het ondersteunen van relatiebeheerders particuliere verzekeringen?  Deze club in de zeer nabije regio van Utrecht biedt een mooie functie voor de particuliere volmacht- en provinciale portefeuille.  

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de relatiebeheerders in hun werkzaamheden dat betekent dat je:

  • Afspraken voorbereidt zoals het opstellen van verzekeringsoverzichten en adviesrapporten
  • De relatiebeheerder op het gebied van mogelijke hiaten in de verzekeringen adviseert 
  • Je gespreksverslagen en mutaties verwerkt
  • Verder ben je aanspreekpunt voor verzekeraars en beantwoord je telefoontjes van klanten en reageer je op e-mails.  


Wie zijn wij?
Een advieskantoor in de regio Utrecht die al ruim 25 jaar een totale verzekerings oplossing biedt aan onze klanten. Wij richten ons op een speciale doelgroep waar we top service aan bieden. Onze verzekeringsoplossingen zijn maatwerk en onze vakmensen leveren kwaliteit. Dat is ook wat we terugzien in onze reviews van klanten. Wij bieden unieke producten aan een unieke doelgroep! 

Wat breng je mee?
Heb jij ondersteunende werkervaring in de particuliere schadeverzekeringen? beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij klantgericht en bereid een extra stap te zetten?  kun je zelfstandig werken en beschik je over de certificaten WFT Basis, Schade Particulieren? dan hoop ik dat je een seintje geeft als je interesse hebt in meer informatie.  

Wat bieden wij?
Een prachtige werkplek in de nabije omgeving van Utrecht. Een leuk gezellig team van collega’s waarbij iedereen bereid is elkaar te ondersteunen en met elkaar te sparren. Je kunt hier veel leren en je breed ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je werkervaring, opleiding en alles in onderling overleg bepaald.

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature