Welkom bij Assured

Zoek je een baan of collega in de verzekeringen of hypotheken? Dan ben je bij Assured aan het juiste adres. Assured biedt een gespecialiseerde vacaturebank en bemiddelt je graag naar de juiste baan! Lage tarieven en een heldere werkwijze voor onze opdrachtgevers!
Lees verder
Welkom bij Assured
Jobsearch

Jobsearch

Assured werkt gratis voor werkzoekenden en gaat Actief op zoek naar een passende baan. Heb jij ervaring of interesse in de financiële dienstverlening? Beschik je over WFT diploma's of ben je bereid deze te halen? Assured werft voor grotere en kleinere kantoren in de bank-en verzekeringsbranche.
Lees verder
Nieuwste Vacatures
Financieel Administratief Medewerker (24-32 uur) te Rotterdam
Als financieel administratief medewerker maak je deel uit van het team Financieel. Het team is verantwoordelijk voor de financiële administratie welke onder andere bestaat uit crediteuren- en debiteurenbeheer (waarbij klantcontact); verwerking van betalin
Administratief
Zuid-Holland
Verzekeringen
In overleg
24 mei 2023
3016 BA Rotterdam, Nederland
Administratief medewerker Wagenparkverzekeringen te regio Rotterdam
Wil jij de administratieve werkzaamheden uit handen nemen van onze specialisten op het gebied van wagenparkverzekeringen? Ben jij zowel cijfermatig als schriftelijk sterk? wij zijn op zoek naar jou!
Administratief
Zuid-Holland
Verzekeringen
In overleg
23 mei 2023
Rotterdam, Nederland
Salesmanager / Adviescoach Hypotheekadvies te regio Eindhoven
Ben jij een echte aanjager? Kun jij hypotheekadviseurs coachen en begeleiden? Wij komen graag in contact voor deze baan in de regio Eindhoven.
Management
Noord-Brabant
Hypotheken
5000-6000
17 mei 2023
Eindhoven, Nederland