Welkom bij Assured

Zoek je een baan of collega in de verzekeringen of hypotheken? Dan ben je bij Assured aan het juiste adres. Assured biedt een gespecialiseerde vacaturebank en bemiddelt je graag naar de juiste baan! Lage tarieven en een heldere werkwijze voor onze opdrachtgevers!
Lees verder
Welkom bij Assured
Jobsearch

Jobsearch

Assured werkt gratis voor werkzoekenden en gaat Actief op zoek naar een passende baan. Heb jij ervaring of interesse in de financiële dienstverlening? Beschik je over WFT diploma's of ben je bereid deze te halen? Assured werft voor grotere en kleinere kantoren in de bank-en verzekeringsbranche.
Lees verder
Nieuwste Vacatures
Allround medewerker Administratief/Financieel (16-24 uur) te regio Den Haag
Zoek jij een administratieve functie in de verzekeringsbranche? Deze vacature biedt zowel financieel / boekhoudkundig als meer verzekeringswerk zoals polisadministratie, zakelijke verzekeringen. 
Administratief
Zuid-Holland
Verzekeringen
2500-3250
20 mei 2022
2496 ZA Den Haag, Nederland
Acceptant Schadeverzekeringen (24-40 uur) te Utrecht
Ben jij actief in de verzekeringsbranche als acceptant van particuliere en zakelijke risico’s? Heb jij een scherp oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? En beschik jij over een coöperatieve instelling? Lees dan verder!
Acceptant
Utrecht
Verzekeringen
3000-4000
20 mei 2022
3454 HM Utrecht, Nederland
Relatiebeheerder Agrarische Verzekeringen te regio Alphen aan den Rijn
Spreekt de agrarische markt jou aan? En krijg je energie van het uitzoeken en aanbieden van de beste verzekeringsoplossingen voor je klant? Wij zijn voor de regio Alphen aan den Rijn op zoek naar jou!
Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
2900-3700
19 mei 2022
2403 NC Alphen aan den Rijn, Nederland