Particulier Adviseur Verzekeringen te Voorburg of Houten

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland , Utrecht
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
24 februari 2022
Locatie
3991 BW Houten, Nederland

Ben jij die adviseur particuliere schadeverzekeringen die zelfstandig een portefeuille kan bedienen? Koot Assurantiën te Houten of Voorburg biedt een mooie vacature.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een adviseur particuliere schadeverzekeringen die met name vanuit de binnendienst zelfstandig zijn of haar klanten bedient. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het beheren en uitbouwen van de particuliere portefeuille; je stelt risicoanalyses op, adviseert, stelt offertes op en bemiddelt in verzekeringen. Je onderhoudt de contacten met de verschillende partners waarmee wordt samengewerkt. Uiteraard ben je tevens verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden die hieruit voortkomen.

Wie zijn wij?
Koot Assurantiën is een assurantiebedrijf dat met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen samenwerkt om zowel aan zakelijke als ook particuliere klanten de juiste verzekeringsoplossing te bieden.

Koot Assurantiën heeft vestigingen in Houten en Voorburg. Voordeel hiervan is dat de werkzaamheden vanuit beide locaties kunnen plaatsvinden.

De kantoren die behoren tot het bedrijf bestaan al meer dan 50 jaar en zijn nog steeds groeiende! Het gaat onder andere om Koot Assurantiën in Houten (kootfin.nl), Well Insured in Den Haag (wellinsured.nl) en Mooijman Assurantien in Voorburg (mooijman-assurantien.nl).

Het assurantiebedrijf heeft een nauwe samenwerking met KHB Assuradeuren. KHB Assuradeuren is het (huis)volmachtbedrijf en heeft volmachten van o.a. Nationale Nederlanden, a.s.r. Verzekeringen, De Goudse, Anker, Guardian Group Nederland (Fatum), ARAG en DAS.

Wie ben jij?
Je bent een ruim ervaren adviseur
in particuliere verzekeringen en beschikt tenminste over het Wft-diploma Schade Particulier. Je bent woonachtig in de Randstad. Ben je commercieel ingesteld? Communicatief sterk en kun je goed zelfstandig werken? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet.

Wij bieden?
Het salaris wat wordt geboden is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Er wordt een flexibele werkplek geboden
en je kunt ook vanuit huis werken. Binnen onze organisatie wordt gekeken naar waar je kracht ligt! Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De secundaire voorwaarden zijn marktconform, waaronder een pensioenregeling.

Locatie:
Voorburg
of Houten.

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature