Functie
Com.ondersteunend, Administratief
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Pensioenen
Salarisindicatie
-
Datum
20 februari 2022
Locatie
1043 DK Amsterdam, Nederland

Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot die ervan houdt om zaken te regelen en voor elkaar te krijgen. De geschikte kandidaat heeft (enige) ervaring met ANVA en heeft al een paar jaar werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en bij voorkeur bij een intermediair/tussenpersoon. In deze functie is het primaire doel de polisadministratie nauwkeurig en op te tijd te verwerken en bij te houden. Er wordt gewerkt in teamverband en het betreft een functie van minimaal 32 uur.

WAT DOE JE?
Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een correcte en vlotte afhandeling van onze gehele polisadministratie. Zo draag je o.a. zorg voor een correcte verwerking van diverse klant- en polismutaties, voer je nieuwe klantgegevens en polissen in, en help je mee bij de verwerking van o.a. de naverrekeningen. Je werkt gestructureerd en houdt van overzicht. Je werkt ondersteunend aan de gehele organisatie en voelt jezelf op je gemak in een dynamische werkomgeving waar altijd wel wat te doen is. Je werkt in teamverband maar bent ook prima in staat om zelfstandig werk op te pakken én te verdelen.

JIJ?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gerenommeerd kantoor dat echt het verschil maakt in de zakelijke markt? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij Klap aan het juiste adres! Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je bent gedreven, houdt van aanpakken en werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor het team, maar kan prima zelfstandig functioneren en hebt inzicht in het proces wat je uitvoert. Een correcte administratie en beheersbare werkvoorraad zijn zaken die jou aanspreken. Je kijkt naar zaken die beter kunnen en pakt daar een voortrekkersrol in. Je hebt (enige) ervaring met het werken in ANVA en bent bereid om te leren, het wft diploma Inkomen is een pré. Heb je daarnaast altijd een goed humeur en ben je een teamspeler, dan pas je echt bij ons!

ONZE BELOFTE?
Dit is de kans om bij een groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening aan de slag te gaan met alle facetten van dien. We bieden je een mensgerichte en ondernemende organisatie met ruim 100 collega’s. Klap is output gestuurd, waarbij jij in jouw rol de collega’s van commercie alle ruimte biedt om hun doelen te behalen. Ook jij bent dus een belangrijke schakel in het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen. Je werkt deels vanuit huis en deels vanuit een modern en dynamisch kantoor naast Station Amsterdam Sloterdijk.

We bieden je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 24 vakantiedagen en 4 ATV dagen (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke “family & friends” regeling aan voor het onderbrengen van verzekeringen bij Klap.

Kies je voor Klap dan kies je ook voor ontwikkeling! Wij vergoeden daarom de opleidingskosten van noodzakelijke (branche-)opleidingen, maar ook voor opleidingen om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Uiteraard hebben wij een PA en PE programma voor het behouden van jouw vakdiploma’s.

LOCATIE
Amsterdam

CONTACTPERSOON
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
 

Solliciteer op deze vacature