Relatiebeheerder Agrarische Verzekeringen te regio Alphen aan den Rijn

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
2900-3700
19 mei 2022
2403 NC Alphen aan den Rijn, Nederland

Spreekt de agrarische markt jou aan? Krijg je daarnaast energie van het uitzoeken en aanbieden van de beste verzekeringsoplossingen voor je klant? 
Wij zijn voor de regio Alphen aan den Rijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je gaat agrarische en particuliere klanten adviseren op het gebied van hun bestaande en nieuw af te sluiten verzekeringen. Je benadert klanten actief maar staat hen ook te woord als het gaat om lopende zaken. 

Wie zijn wij?
Wij werken met een middelgroot team in de regio Alphen aan den Rijn. Wij staan bekend als een persoonlijk, regionaal kantoor die de klanten eerlijke producten aanbiedt. Wij adviseren op het gebied van hypotheken en verzekeringen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook de agrarische klant is een belangrijke doelgroep.

Wie ben jij?
Heb jij ervaring met het aanbieden van verzekeringsoplossingen aan agrarische klanten? ben jij een enthousiast persoon die graag in een team wil werken? Je bent in bezit van WFT Schade Zakelijk of bent bereid het te behalen. 

Wat bieden wij?
Een uitdagende, zelfstandige functie in een groeiend bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Het salaris in overleg, afhankelijk van je werkervaring. Thuiswerken is zeker bespreekbaar en je krijgt hier volop kansen om je te ontwikkelen. 

Locatie
Alphen aan den Rijn

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature