Relatiebeheerder Binnendienst Verzekeringen (24-40 uur) te Almere

Relatiebeheer/Advies
Flevoland
Verzekeringen
3200-4000
1 oktober 2023
1322 AM Almere, Nederland

Bij Van Velthuysen Liebrecht zijn wij op zoek naar een servicegerichte en talentvolle collega. Ben je nieuwsgierig naar een baan in de wereld van verzekeringen en financiële dienstverlening? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden een zelfstandige en uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Werken doen wij zowel thuis als op kantoor.

Als relatiebeheerder werk je in de binnendienst samen als team met een gecertificeerd financieel planner. De financieel planner werkt in de buitendienst en bezoekt jullie vaste groep relaties.

Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn het persoonlijke contact, het bieden van maatwerk, oplossingsgericht denken en een hoog serviceniveau.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit;

 • telefonisch contact met relaties en maatschappijen
 • samenstellen en bespreken offertes
 • voorbereiden en uitvoeren commerciële acties
 • invullen en controle (aanvraag)formulieren
 • verzorgen acceptatietraject naar en van verzekeraar
 • controleren polissen
 • verwerken en doormelden van mutaties, royementen en adreswijzigingen
 • correspondentie verzorgen aan relaties en maatschappijen

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris, premievrij pensioen, 13e maand, 8% vakantiegeld en
 • 30 vakantiedagen (fulltime) en de mogelijkheid na de inwerkperiode deels thuis te werken.
 • Salaris indicatie € 4000,00 ( fulltime) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wie zijn wij?
Sinds 1993 adviseren wij door heel Nederland tandartsen met het behalen van hun dromen, wensen en ambities. Wij denken met hen mee over de strategie en helpen zelfs bij de executie van activiteiten zoals praktijkoverdracht, maatschappen en personeelszaken.

Wij zijn er voor iedereen die zijn beroep als tandarts wil uitoefenen en niet bezig wil zijn met wet- en regelgeving, verzekeringen, financiële en fiscale taken.

Ons kantoor is sfeervol en gezellig ingericht en is gevestigd in Almere . Verstelbare werkplekken, een bar en een stamtafel waar we geregeld aan zitten voor overleg of gewoon bij te praten. Ons bedrijf bestaat inmiddels bijna 30 jaar en we werken met een topteam van 8 enthousiaste, ambitieuze, hardwerkende en gezellige medewerkers.

Wie ben jij?
Ben jij net als wij een specialist op het gebied van geld en risico’s of wil je dit worden?

Belangrijkst is je persoonlijkheid! Ben jij een goede gesprekspartner op ieder niveau? Kun jij zelfstandig werken en ben je representatief? Uiteraard vinden wij het fijn als je ervaring hebt en al beschikt over WFT diploma’s. Maar als je bereid bent deze vlot te halen, is dat ook prima!

Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar ‘de juiste persoon op de juiste plek’. Wij kijken graag naar de verschillende mogelijkheden om jouw kwaliteiten binnen onze organisatie in te kunnen zetten. Er is bij ons dan ook veel mogelijk en wij denken graag met je mee.

Ben je geïnteresseerd ? Solliciteer dan meteen!

Locatie
Almere

Interesse?
Solliciteer direct via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl, of bel met Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#